Strefa pomocy > Gothic
wolna kopalnia
dkd78:
witam wszystkich mam mały problem nie wiem jak wykończyć gości w wolnej kopalni.dodam zę to czwarty rozdział.zabijam paru ale dodatkowo walą z łuków i wykańczają mnie za każdym razem.czu jest na to jakiś sposób?bez tego nie zaniosę wilkowi pancerzy pełzaczy bo nawet nie mogę do nich dojść a gorn nie wiele pomaga.
Vassili:
hmm jaki masz pancerz? jaki level? jaka broń? używasz magi? podaj szczegóły bez tego nie powiemy ci co i jak i poza tym musisz ja wyzwolic inaczej nie będzie 5 rozdziału, bo musisz dojść do orka który jest przy pełzaczach. Aaaa i jeszcze: nie atakuj go!
dkd78:
jestem już magiem wody mam ich najlepszą szatę ,jestem już wtajmniczony w piąty krąg magii dodatkowo posługuję się czerwonym wiatrem siła rażenia 105.łuk raczej kiepski bo dębowy siła rażenia 50.w tych umiejętnościach mam maxa tylko strzały z kuszy umiejętności brak.
Najemnik009:
Kup sobie jakieś czary i wykończ ich albo wejdz gdzieś gdzie tylko jeden cię widzi i rozwalaj ich po kolei z łuku albo czarami.Jak na początku cię zabijają po wejściu do kopalni to postaraj się wskoczyć pod mostek potem sobie poradzisz.
Mantos:
Ja ich rozwaliłem piorunem kulistym, nie było większych problemów. Piorun ich sparaliżował, z ja ich tylko mieczem dobiłem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej