Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

KRETOSZCZURY

<< < (2/2)

Subotai:

--- Cytuj ---Hmm... trochę racji w tym jest. Ale przecież jest napisane, że to taka big wersja dzika.(tak jak w D2 duriel to taka big mrówa xD ) A poza tym to mogło być zwierzę związane z wyspami. To tak jak polne pełzacze w Jarkendarze. Są tylko tam bo to jest specyficzny gatunek. Tak samo może być z kretoszczurami, a wy się czepiacie PB. Albo nie zdążyli i tyle.
--- Koniec cytatu ---

Dokładnie! Kretoszczury to były zapewne zwierzęta (?) powiązane z wyspą Khorinis. Np. żywiły się określonymi roślinami których brak na kontynencie.

--- Cytuj ---Ale niestety, bardzo złym pomysłem było nie umieszczenie ich w Gothicu 3. Ich brak w Gothic 3 jest dla mnie minusem.
--- Koniec cytatu ---

Jak tak to np. bardzo złym pomysłem było nie umieszczenie w Gothic 1 i 2 bizona. A ja tak je lubie. Ale niestety na wyspie nie ma dość miejsca dla wielkich stad tych zwierząt. A na kontynencie w lasach jest full krwiożerczych stworzeń, które
--- Cytuj ---Zawsze na początku fajnie mi się expiło na tych różowych stworach, a w Gothic 3? Brak
--- Koniec cytatu ---
są łatwą zdobyczą więc mogły poprostu wyginąć za sprawą innych stworzeń i myśliwych.

--- Cytuj ---Czy według was jest to minus , czy plus?
--- Koniec cytatu ---

Jak ci się nie podoba brak kretoszczurów nie musisz przecież grać zawsze masz 1 i 2 a tam możesz sobie zabijać ich do woli. A poza tym różowe są też świnki ;]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej