Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Obóz bractwa i guru na screenach Gothic na wp

<< < (3/3)

Johony:
Hmmm... nie, to nie morze byc przypadek ze grafika jest jak z 1. To musza byc screeny z 2. Przeciez co chwila natykalismy się tam na ludzi w zbrojach magnatow, zbrojach guru, badz tez na orkow-zwiadowcow. Taaa.... 100% Gothic 2. A co do podejrzen co do przedpremierowych screenow Gothica 2 to tez mi się nie wydaje. Przeciez dali by już raczej chociaz zaczatki nowej grafiki, co nie? No wlasnie. Zatem prosty wniosek- po prostu im się pomylilo. Wiem ze może byc szemranie ze przeciez nic takiego nie bylo w gothicu 1 ale to rowniez zaden problem, byc może są to screeny z jakiejs modyfikacji do Gothica 1. Zatem, podsumowujac, pomylili dzialy, powinny byc te screeny umieszczone w dziale zatytuowanym "modyfikacje- Gothic 1". Koniec.
Pozdrawiam!
Jonny

Tensho:
Bzudura    To są sfabrykowane screeny z Gothic 1. Wskazuje na to grafika, wygląd postaci, pancerze. Co do orków to nie mam pojęcia dziwne jakieś. To musi być sfabrykowane. Innego wyścia nie widze.

Dementor:
Gdyby to był Gothic 2 to tam byłoby od ch**** sniegu, Sylwio, Inna grafka, do cholery, Zbroja Magnata jest tylko w GNK. To są JAJCA

Gorion:
UP@
Zbroja magnata w Noc Kruka ciekawe, bardzo ciekawe.................

Topic@
Zgadzam się z większością, część screenów to wersja beta a druga część to c**j wie co.

Isentor:
przywracanie wątku

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej