Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Preriowe ścierwojady

<< < (7/8) > >>

Vassili:
Nawet fajne. Fajny dzwięk wydają. Mądrzejsze od swoich kuzynów (kryją się po krzakach a raczej tam ich usadowiono). Większe i ładniejeszy kolor. Potrafią zabić czego nie mozna powiedziec o ich kuzynach.

Freek:
Są świetne. Te dźwięki, wygląd - wszystko pięknie razem wygląda w krajobrazie Jarkendaru. Szkoda tylko że jest ich tak mało, bo tylko obok Eremity, i jednej z budowli Budowniczych, o ile dobrze wiem.

Uruk:
Preriowe ścierwojady są super dodatkiem do maskotek Gothic.
Dzwięk który wydają... niestety nie za bardzo go pamiętam, ale chyba nie zrobił na mnie jakiegoś ogromnego wrażenia.
Jak na grafikę Gothic II Noc Kruka zostały zrobione bardzo starannie.
Jednak jest ich niestety za mało...

Sz3roo:
Preriowe ÂŚcierwojady są dużym plusem dodatku do Gothic'a 2. ÂŚwietnie uzupełniają Jarkendar, zwłaszcza odgłosem, który często wydają. Niestety, tak jak mówicie w całej grze jest ich naprawdę nie wiele, a szkoda, bo są naprawdę świetne.

Jestem tu nowy, tak więc korzystając z okazji chciałbym powitać Was wszystkich na forum.

Rikka Malkain:
Dla mnie to zwykłe potwory, gdy je zobaczyłem to się w cale nie zdziwiłem, bo Jarkendarze wszystko jest trochę ,,inne" i  występują tu też inne rzadkie potwory takie jak np. polne pełzacze.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej