Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Preriowe ścierwojady
Grad:
Te Scierwojady nazuwaja sie preriowe a nie perlowe ale ja bardziej wole cieniostwora
Reyden:
Bardzo ładne bestie najbardziej mi się podobają ze stworzeń.
Eskel:
Mi sie tez podobaja wojowniki-pelzacze i szury pustynne. Ale scierwojady freriowe tez sa fajne
Grison:
Czytając ten temat już kilkukrotnie miałem ochotę nacisnąć opcję "Upomnij" ale daty napisania większości perełek są odległe tak więc się wstrzymam. Moja mała interwencja bierze się stąd, że aż strach patrzeć na niektóre powyższe wypowiedzi ocierające się o offtop lub już nim są. Apeluję do wszystkich aby nie pisali wypowiedzi typu: "lubię preriowe ścierwojady ale i tak najlepsze są kretoszczury ponieważ są fajne i ja uważam, że są najfajniejsze w swej fajności". Dajcie spokój i piszcie proszę na temat nie odbiegając zbytnio od niego. Bo jak na razie to więcej jest zdań poświęconych zupełnie czemu innemu aniżeli samemu pytaniu zawartemu w temacie.
Taj jak ja to teraz robię ;p
A co do samych stworków to wyglądają dosyć ładnie (jak na warunki graficzne Gothic'a 2 NK). Jednym zdaniem podobają mi się ;] W moim mniemaniu są jednym z ładniejszych potworów jakimi dysponuje świat pierwszych Gothicków. Jak już ktoś wcześniej zauważył mają żywe kolory. Po raz pierwszy styczność z takową "bestyją" miałem obok chaty Eremity. Swoją drogą już nie pamiętam czy gdzie indziej da się je spotkać. Wtedy ich za dobrze nie obejrzałem, bo chcąc nie chcąc miałem kilku orków na karku ;] O ile pamiętam to obok wyglądu głos również mają inny. Chyba jest to zmienione skrzeczenie zwykłych ścierwojadów ;/ Dźwiękowcowi się nie chciało uruchomić inwencji twórczej ;p
kronos1194:
Bardzo fajne i bardzo mi się podoba że zostało coś takiego wprowadzone
Brak uzasadnienia.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej