Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Co byście dodali do Gothica II Noc Kruka?
matys7:
ja bym dodał robienie własnych światów bo łarzenie po tej samej ziemi trochę nudzi!
addo:
W piątym rozdziale dałbym o wiele więcej przeciwników.Lasy znowu powinny być pełne zwierząt,przydałby się też jakiś garnizon orków do rozwalenia(gdzieś tyle co oblegało zamek).Denerwuje mnie że kiedy jestem już naprawde silny to w Jorhinis praktycznie nie ma z kim walczyć.
Foltest:
Więcej broni i magi, plus jakieś nowe miasta/gildię.
Felmad:
Chciałbym żeby można było zostać magiem wody. Przydało by sie też przywrócenie GD z G1. A i jeszcze jedno. Można by było zrobić np. babe-strażniczkę albo magika-babę , paladyn-baba lub pirat-baba albo bandyta....... wiecie o co chodzi. przydało by sie to. przynajmniej by było śmiesznie! :D :D :D
Robben:
--- Cytat: Randall ---Ja dodał bym jakiegoś nowego smoka do jarkendaru , zwierzęta farmerskie , zbroje magiczną uriziell , no i Gomeza bo skoro kruk dodali to Gomeza by nie zaszkodziło .
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Gorion ---Nie wiem skąd byś wytrzasnął Gomeza skoro w GI bezio go zabija .
--- Koniec cytatu ---
A czy Bezi nie zabija również w Gothicu I Kruka, Bloodwyna i innych. Ale cóż, najwyraźniej Beliar nie wskrzesił Gomeza i dobrze, bo poco takiego niedorozwuja znowu dawać ;D.
Jeśli chodzi oto, co bym dodał, to zniszczyłbym tylko palisadę w Górniczej Dolinie, a resztę zostawiłbym taką samą, jaka była w Gothic I. Dodał bym jeszcze walkę dwoma mieczami, więcej zbroi, postacie podróżujące po świecie, jednego czarnego trolla w Jarkendarze i możliwość odczarowywania poszukiwaczy z powrotem w ludzi z bractwa oraz ulepszył bym warunki atmosferyczne.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej