Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
CHROMANIN
Dementor:
Chromaniny są w podziemiach wieży mgieł x2, na wysepce w drodze do lod cama, w cytadeli orków, na brzegu jeziorka w nowym obozie-to, gdzie są te dwie chatki, obok jacko, na drugin brzegu obok topielców. Acha-najwyższym punktem w kolonii jest ten tajemniczy wodospad-jak tam za pomocą kodów wleciałem to tak fajnie się z niego leciało-ech
Airyx:
--- Cytuj ---Acha-najwyższym punktem w kolonii jest ten tajemniczy wodospad-jak tam za pomocą kodów wleciałem to tak fajnie się z niego leciało-ech
--- Koniec cytatu ---
O który dokładnie wodospad Ci chodzi? Bo też bym sobie z niego pospadał, skoro mówisz, że to takie fajne.
Dementor:
--- Cytuj ---O który dokładnie wodospad Ci chodzi? Bo też bym sobie z niego pospadał, skoro mówisz, że to takie fajne. biggrin.gif
--- Koniec cytatu ---
Już mówię-otóż, gdy jesteś w Cytadeli Orków widać stamtąd opuszczona wieżę Xardasa-ta zatopiona. Jak tam popłyniesz, to zobaczysz przed sobą wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelką ścianę skalna. Jest tam wodospad(2 obok siebie). Jak tam wbić to nie wytłumaczę, bo to za długo by trwało-poprostu próbuj najpierw dłuuugo "K" w tamtą stronę, a potem "magiczne F8". Pozdrawiam,
Ichigo Kurosaki:
Przeczytałem chromaniny ale gość (autor)już nie żył.A w ostatnim nic nie było.
Ainur:
O co chodzi z tym chromaninem
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej