Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
CHROMANIN
ROAREKODWIERTAREK:
kurde widze ze byles minimalnie szybszy. Ja wlasnie po znalezieniu 2 ksiegi chromanin (aktualnie szukam trzeciej) chcialem zalozyc na forum temat o ksiegach Chromanin
Lol
ROAREKODWIERTAREK:
--- Cytat: Bania23 ---Taaa :P Znaleźliśmy (no przynajmniej ja ;P) . Nawet na stronce jest o tym dział gdyż jest to najtrudniejsza misja w Gothicu 1. No może nie wymaga jakiegoś super levelu (no chociaż lepiej być przygotowanym idąc po ostatnią księgę:P) ale wymaga myślenia :P. O ile znalezienie 3,4 i wzwyż księgi nie nastarcza zbyt wielu kłopotów to 2 to załamka. Za cholere bym nie wpadł ( a może jednak :P) na to że podpowiedz "mędrzec stara się zobaczyć sprawę w jej całości zanim zdecyduje się podjąć trudy wyzwania(czy jakoś tak)" mówi o najwyżej położonym(chociaż znam jeszcze wyższe-ale nic tam nie ma) miejscu w koloni.
A jeszcze pytanko: czy jeżeli przeczytamy ostatniego Chromanina w innym miejscu niż wieża mgieł to "demony" pojwią się i tak ?
--- Koniec cytatu ---
A tak z ciekawosci?
Jaki jest najwyzszy punkt w kolonii?
ROAREKODWIERTAREK:
ja jeszcze nie znalazlem wszystkich.
Aktualnie robie ten quest, znalazlem już 2 , zostaly mi jeszcze tylko 4
Bezimienna_:
właśnie dzisiaj udało mi się przejść tę misję ;) jest bardzo interesująca i trudna jeśli przechodzi się bez solucji. też nie wpadłabym, że druga księga jest w najwyższym miejscu w Dolinie (cytadela). szczególnie fajne było szukanie 1 i 6 tomu :D reszta była dość łatwa, jeśli chodzi o przeszkody.
znalazłam te zwłoki, przeszukałam - nareszcie 6 Chromanin... otwieram, patrzę - nic! i w tej chwili głos Bezimiennego: "chyba go znalazłem, jest w innym lepszym swiecie" i ten śmiech... wyłączam - pełno szkieletów... po tej akcji cieszyłam się, że mi rozrusznik nie siadł xDD
Pozdrawiam,
Bania23:
--- Cytat: ROAREKODWIERTAREK ---A tak z ciekawosci?
Jaki jest najwyzszy punkt w kolonii?
--- Koniec cytatu ---
No formalnie to wieża w cytadeli. Skoro znalazłeś druga księgę to na pewno wiesz gdzie :) Jednakże wydaje mi się, że znalazłem jeszcze wyżej położony punkt(aczkolwiek nie mam jak porównać bo to punkty oddalone od siebie :P). Chodzi mi o górę(na sam szczyt zresztą i tak się nie dosteniemy bo bariera :P) położoną niedaleko placu wymian. Wejście na nią znajduję się tam gdzie spotkać można młodego kretoszczura i bodajże stary miecz (sam początek gry). Jest tam też zawalone wejście do kopalni. Idziesz na prawo i szukasz miesca gdzie można się wspiąć a potem hen w stronę szczytu :) Jak byś zechciał poszukać a byś nie znalazł to daj znać, zrobię screena.
Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej