Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubione miasto
piotros1991:
GothicI-nowy oboz
GothicII-farma Onara
GothicIINK-oboz piratow
GothicIII-klan ognia
Serail:
Mój wybór padł na Khorinis, dlaczego? Ponieważ już od pierwszej części słyszymy o tym mieście, później w drugiej części gry i dodatku akcja toczy w tym mieście i okolicach. Dlatego odczuwam pewnego rodzaju sentyment do tego miasta, zanam przecież jego mieszkańców, każdą alejkę tego pięknego miasta, aż tutaj nagle w Gothicu 3, po rozmowie z Thorusem dowiaduję się, że wyspa Khorinis jest pod władaniem orków, mam nadzieję w jakiejś części Gothica odwiedzić to miasto, ale zaczynam pisać nie na temat. To wszystko z mojej strony.
Pr0c3n7:
Gothic I- Stary Obóz. Z powodu atmosfery wiecznej imprezy(jak jest się cieniem) i poczucia wyższości nad innymi (gdy staniemy się strażnikiem). No i jeszcze te czerwone wdzianka:D
Gothic II- Zamek w GD ale nie wiem czemu. Może przez sentyment do I odsłony gry?
Gothic II Noc Kruka- Zdecydowanie Obóz piratów gdyż jest to (według mnie) najfajniejsza gildia w całym Gothicu. ÂŚwietny klimat, świetne postacie po prostu bomba:D
Gothic III- Chyba Gotha ale tam wszystkie miasta są podobne. Padło na Gothe bo zachowała się dość dobrze i leży w takim klimatycznym miejscu:) Wszystko cacy tylko gdyby nie te pajęczyny:)
wiedzmin4269:
Gothic I - Miasto Orków
Gothic II - Khorinis
Gothic IINK - Obóz Piratów
Gothic III - Mora Sul
Tytan302:
GI-Stary Obóz
GII-Klasztor
GII i NK-Klasztor
GIII-Nie grałem.
Nawigacja
[#] Następna strona