Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Bilgot

(1/2) > >>

Vassili:
Mam pytanie: gdzie jest bilgot.
Gdy miałem go zaprowadzić do przełęczy teleportowałem się tam a on tam czekał. Gdy miałem już polowanie na smoki dalej tam był. Ale gdy wracałem z polowania już go nie było. Wie ktos gdzie on jest? Podejrzewam że jest gdzieś na wyspie khorinis ale nie wiem gdzie. Gdy poszedłem sobie za palisade orków lezął tam w jaski razem z Gornem i Angarem.

Najemnik009:
Grałem w Gothic 2 pół roku temu ale coś pamiętam chyba stoi koło wejscia do górniczej doliny koło paladynów tam jest taka kładka i chyba tam jest.Moga się mylić.

Vassili:
niestety nie ma go tam ;/ niemożliwe jest to że sobie gdzieś popłynoł nakontynęt bo przeciez łodzi nie ma. hmm

może to byli bandyci? Niedaleko kopalni maja mały obozik. Prawie każdy znich ma łuk

Algirion T'as An'dar:
E tam ja odprowadziłem go w 2 rozdziale raz i to było zabawne  szedłem razem z Diego i Bilgotem  i doprowadziłem go do kopalni i była rozmówka typu Dzięki koniec dialogu i nagle Bilgot padł na obje łopatki  tak po prostu ginie. Zrobił krok i padł mógły ktoś to wytłumaczyć?

Raczej nie chociaż może nie wiem Diega ani mnie nie zaatakowali

Morgoth145:
W której jaskini? Hehe, ja tylko widziałem martwego Gorna-najemnika w starej kopalni przy schodach do "Słonecznego Kręgu".  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej