Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Klasyki

(1/2) > >>

NEFARAIN:
Ciekawi mnie pewna sprawa:

Co my widzimy w klasykach że wracamy do nich często ? ja widze tak:

Fajny Klimat,dobra grywalnośc no i żeby ta klasyka była ciekawa najbardziej lubie:

AoE II,WC II,Empire Earth I,Battlefield 1942 ojjj sporo by tu wymieniać a wy ?

Khaleb:
Heh odpowiedz jest prosta, klasyk to klasyk.Pierwsza taka produkcja w swoim gatunku, ktora zachwyca nas swoja, prostota a jednoczesnie perfekcja.. Geniusz ktory utorowal droge innym produkcja-to jest wlasnie klasyk.:) Dla mnie takie gry to: Age Of Empires II, Diablo,Final Fantasy albo Gothic:)

Casano:
Klasyk, to gra która dla ciebie, lub na tobie zrobiła bardzo duże wrazenie. I zawsze ale to zawsze bedzie twoją najlepszą gra, mimo że pójdzie w zapomnienie, zostanie ci w głowie, i zawsze z miłą checiuą do niej powrócisz.

Arkhan:
Podzielam zdania poprzedników, klasyk to gra którą uważasz za coś, co jest wart powrotu, coś przy czymś przeżywałeś niezapomniane przygody w swiecie wirtualnej rozrywki, coś, co było piękną historią. Osobiście do mojego grona zalicznę Gothic I , Dark Earth, Heart of Darkness, Monster Truck Madness, Medal Of honor (wersja PSX),  Medival I,II (PSX), i wiele innych na PSX. Oczywiście niezabraknie kultowego mario na pegazusa :]

Khaleb:

--- Cytat: Arkhan ---\Oczywiście niezabraknie kultowego mario na pegazusa :]

--- Koniec cytatu ---

O przepraszam bardzo, jak juz w takie kregi wchodzimi jak mario to trzeba wymienic takze gre "Tanks"-czołgi dla tych ktorzy nie rozumieja angielskiego.A pamietacie moze BIG NOSE'a? To byla gra... prawdziwy klasyk:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej