Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Gildia Złodziei - problem

(1/1)

Marsik:
Cześć. Od paru dni zacząłem ponownie grać w  Gothic 2. Chciałem dołączyć do gildii złodziei, tylko że mam jeden problem. Jak dogoniłem Rengaru kazałem mu oddać złoto. Wszystko ok jednak pozwoliłem mu odejść... I teraz nie wiem czy jest jeszcze jakiś sposób, żeby dołączyć do gildii? ÂŻeby w ogóle wejść do kanałów?

Pozdrawiam,,
Marsik

Morgoth145:
W jednej z Tawern w dzielnicy portowej siedzi podejżany typek. Spytaj się Kardifa o prace, a potem o jakieś specjalne zadania. Zagadaj tego podejżanego gościa to on da ci jakieś zadanie (chyba musisz je spaprać ale nie jestem pewien, lepiej się zapisz)(ten gościu to jeden że złodziei).

Marsik:
Wiem, chodzi ci o Nagura. Niestety u niego też byłem i dostarczyłem mu przesyłkę... I go nie wydałem...

Firgasto:
Oprócz Rengaru i Nagura musisz jeszcze załatwić sprawę z handlarzem ryb - Halvorem.

Bandyci zamieszkujący jaskinie w pobliżu farmy Akila posiadają 'specjalną' rybę z ukrytą w jej wnętrzu notatką. Jeśli nie mają jej przy sobie tzn. że jest w kufrze. Po przeczytaniu wracamy się do Halvora i zagadujemy.

Po tym Kardif, właściciel tawerny w porcie, przekaże Ci informacje dotyczącą pewnego typka, który chce się z Tobą spotkać za sklepem Halvora. Jest nim pokojowo nastawiony Atilla, który wręczy Ci klucz do drzwi od kanałów. W nich znajduję się zarząd 'Gildii Złodziei'.

Marsik:
Aha. Dzięki za pomoc :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej