Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Kopia zapasowa

(1/2) > >>

Bartek1st:
Mam pytanie. Czy mogę utworzyć kopie zapasową gry Gothic3 ? Oczywiście gra jest w 100% legalna. Chcę tylko jej nie zniszczyć i grać na zapasowej a orginału używać tylko do instalek. Czy jest to zgodne z prawem i czy możliwe ? Z góry dziękuje za pomoc  

Isentor:
Tak jest to zgodne z prawem...możesz sobie robić ile tylko chcesz swoich prywatnych kopii zapasowych gry. Nie wolno ci jednak udostępniać jej osobom trzecim.

Bartek1st:
Dzięki. Teraz wiem, że można tak robić.

Gonzo:
Ktoś o tym pisał, ale temat był zamknięty, więc tu się zapytam. Jesli będe wpyalać z oryginalu to nie zepsuje mi się gra? Nie chodzi o to czy legalne, czy nie, ale o sam fakt, że nie chce sobie oryginalnej gry zniszczyć. A i czy każdą grę oryginalną można wypalić, bo przecierz są jakies zabezpieczenia?

Isentor:

--- Cytat: Gonzo ---Ktoś o tym pisał, ale temat był zamknięty, więc tu się zapytam.

--- Koniec cytatu ---
Po to masz opcję PW by wysłać wiadomość do moderatora z prośbą otwarcia tematu.

--- Cytat: Gonzo ---Jesli będe wpyalać z oryginalu to nie zepsuje mi się gra? Nie chodzi o to czy legalne, czy nie, ale o sam fakt, że nie chce sobie oryginalnej gry zniszczyć.

--- Koniec cytatu ---
A co ma ci się zepsuć ? Nic się nie stanie...

--- Cytat: Gonzo ---A i czy każdą grę oryginalną można wypalić, bo przecierz są jakies zabezpieczenia?

--- Koniec cytatu ---
Polecam program Alcohol 120%...rozprawi się z każdymi zabezpieczeniami.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej