Strefa pomocy > Gothic

Access Violation

(1/4) > >>

Szkodnik6:
Witam wszystkich fanów Gothica, mam nadzieje że mi pomożecie. A mianowicie:
często podczas zapisu pokazuje mi się błąd-plansza z napisem Access Violation przy ponownej próbie wczytania zapisu po prostu nie mogę wczytac(popsuł mi się zapis) dzieje się to bardzo często. A przy tej ponownej próbie wczytania idzie taki pasek "Inicjacja i konfigóracja wirtualnego systemu plików, proszę czekać to może potrwać nawet kilka minut"
mój komp to:
procesor:AMD Athlon 64 3000+
płyta:VIA
512 RAM
dysk 120 GB
karta graficzna ATI Radeon 9550
mój e-mail to gothico2@o2.pl gg:235943
Prosiłbym o szybka odpowiedź.

kuczaja:
Też tak mam. Radze po prostu robic zapisową trójpolówkę (zapisujesz na trzech zapisach, kolejno 1, 2, 3, 1, 2, 3, 1...) I nie przyzywac armii ciemności, mi po minucie trzymania takiej armii gra się zawsze wyłącza. Mam dokładnie taki sam sprzęt co ty. Ja jak dotąd nie znalazłem sposobu aby się tego pozbyc. Jeśli grasz na kodach to rozpocznij nową gre i graj bez kodów.

Szkodnik6:
właśnie tak robie na trzech zapisach jak mi się jeden zepsuje to wczyuje drugi Gram bez kodów Popytaj ise może znajomych może będą coś wiedzieć.

PLShayloPL:

--- Cytat: matrix11111 ---Witam wszystkich fanów Gothica, mam nadzieje że mi pomożecie. A mianowicie:
często podczas zapisu pokazuje mi się błąd-plansza z napisem Access Violation przy ponownej próbie wczytania zapisu po prostu nie mogę wczytac(popsuł mi się zapis) dzieje się to bardzo często. A przy tej ponownej próbie wczytania idzie taki pasek "Inicjacja i konfigóracja wirtualnego systemu plików, proszę czekać to może potrwać nawet kilka minut"
mój komp to:
procesor:AMD Athlon 64 3000+
płyta:VIA
512 RAM
dysk 120 GB
karta graficzna ATI Radeon 9550
mój e-mail to gothico2@o2.pl gg:235943
Prosiłbym o szybka odpowiedź.
--- Koniec cytatu ---

To może znaczyć za mało pamięci wirtualnej ja miałem ten problem ale po dokupieniu już nie, ale masz 512 to nie powinno tak być tyle że możesz mieć taktowanie małe.

Ps: inicjacja i konfigóracja wirtualnego sys plików jest do Gothic 2

Randall:
Miałem to kiedyś ale po ciągłym wczytywaniu jakoś się wczytywało potem mnie już to nie dręczyło  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej