Autor Wątek: Gildia Złodziei - problem  (Przeczytany 4193 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Marsik

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: 3
Gildia Złodziei - problem
« dnia: 12 Luty 2008, 14:57:01 »
Cześć. Od paru dni zacząłem ponownie grać w  Gothic 2. Chciałem dołączyć do gildii złodziei, tylko że mam jeden problem. Jak dogoniłem Rengaru kazałem mu oddać złoto. Wszystko ok jednak pozwoliłem mu odejść... I teraz nie wiem czy jest jeszcze jakiś sposób, żeby dołączyć do gildii? ÂŻeby w ogóle wejść do kanałów?

Pozdrawiam,,
Marsik

Offline Morgoth145

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #1 dnia: 12 Luty 2008, 15:01:00 »
W jednej z Tawern w dzielnicy portowej siedzi podejżany typek. Spytaj się Kardifa o prace, a potem o jakieś specjalne zadania. Zagadaj tego podejżanego gościa to on da ci jakieś zadanie (chyba musisz je spaprać ale nie jestem pewien, lepiej się zapisz)(ten gościu to jeden że złodziei).

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #1 dnia: 12 Luty 2008, 15:01:00 »

Offline Marsik

• Kopacz
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: 12 Luty 2008, 15:09:16 »
Wiem, chodzi ci o Nagura. Niestety u niego też byłem i dostarczyłem mu przesyłkę... I go nie wydałem...

Offline Firgasto

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #3 dnia: 12 Luty 2008, 15:29:47 »
Oprócz Rengaru i Nagura musisz jeszcze załatwić sprawę z handlarzem ryb - Halvorem.

Bandyci zamieszkujący jaskinie w pobliżu farmy Akila posiadają 'specjalną' rybę z ukrytą w jej wnętrzu notatką. Jeśli nie mają jej przy sobie tzn. że jest w kufrze. Po przeczytaniu wracamy się do Halvora i zagadujemy.

Po tym Kardif, właściciel tawerny w porcie, przekaże Ci informacje dotyczącą pewnego typka, który chce się z Tobą spotkać za sklepem Halvora. Jest nim pokojowo nastawiony Atilla, który wręczy Ci klucz do drzwi od kanałów. W nich znajduję się zarząd 'Gildii Złodziei'.

Offline Marsik

• Kopacz
  • **
« Odpowiedź #4 dnia: 12 Luty 2008, 15:40:31 »
Aha. Dzięki za pomoc :)

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #4 dnia: 12 Luty 2008, 15:40:31 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18