Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Sushi

(1/2) > >>

Morgoth145:
Chciałbym wiedzieć co myślicie o tym daniu, które do Polski przywędrowało dość niedawno i wzbudza u Polaków różne reakcje. Dlamie jest to dość dobra odmiana od fastfood'ów i tym pododbnych.

stefan666:
Ehh nie tak dosc niedanwo , Wracajc do tematu to mila od miana potym jak idzesz przez miasto a tam same Fast Food Albo Pizzerie .. mogę się nawet pochwalic ze to jadlem i wcale nie smakuje surowa ryba najlepszy jest lososi .. a co do sosu  do tego to mi jakos nie podpasowal jest dla mnie za slony  

Dydzio:
Kurde, tego się nie da znieść! Surowa ryba to świństwo, nie da się raczej tego jeść ale nigdy nie próbowałem tego.

Ponurak:
ÂŚwietny jesteś. Musiałeś mi przypominac. We wakacje ktoś wywalił sushi na ulicę i je*ało, że szok.
Nie dośc, że pełno tego leżało na ulicy to świetnie wyglądało zmieszane z błotem. więc na pewno nie zjem ani nie jadłem. A poza tym odpycha już samo słowo "surowe".

Kamilzot:
ÂŚwietnie Mytir zauważył. Jak ktoś żle przyżądzi to świństwo to dedniesz. Dlaczego ? Na pewno znacie rybę, która by się obronić nadmucha się jak balon przez co stają jej kolce. Niektóre sushi robi się właśnie z tej ryby, a ona jest trująca. Także lepiej jeść w znanych chińskich restauracjach.

Dla mnie jest to obrzydliwe. Dajcie spokój. Jak już musicie to spróbujcie, ale to jest najochydniejsza rzecz na świecie. Już lepiej wydać forsę na coś ostrego w meksykańskiej knajpie. Jednym zdaniem: Sushi jest do bani.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej