Strefa pomocy > Gothic
Teleportacja
dkd78:
jak pisałem głupie pytanie ale w trzecim rozdziale nie wiem jak się teleportować .co mam zrobić bo nikt nie chce odpowiedzieć na wcześniejszy post
Morgoth145:
Wciskasz "Tab" zaznaczasz runę teleportacyjną (musi odpowiadać miejscu w którym jesteś np. jak jesteś w New Word to nie możesz się teleportować do Old Word) i używasz jak zwykłej runy czy zwoju.
dkd78:
dzięki za odpowiedz ale powiem szczerze że jestem przed ścianą przez którą mam się teleportować do innej komnaty.jestem na cmentarzysku orków i do tej pory nie musiałem używać nic związanego zmagią a tab nie działa więc nie bardzo wiem co mam robić dalej.dostałem zaklęcia od ball lukora ale nie wiem jak ich użyć (sorry ale co to jest runa)?
Martwy Kalafior:
Runa to zaklęcie, które się nie zużywa.
Odznacz miecz albo co tam masz i zaznacz zwój z teleportacją. Naciśnij klawisz wyjęcie broni i kombinuj z przyciskami działania. Jak Ci się juz 'wybierze' zwój', naciśnij przyciski działania.
Vassili:
musisz stać przy "bramie" ukrytym przejsćiu inaczej się nie teleportujesz. A wybrać zaklęcie pokombinuj z przyciskami 4,5,6,7,8,9,0 oczywiście musisz mieć w ekwipunku wybrane zaklęcie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej