Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Własny Smok

<< < (3/5) > >>

Grubil:
Iretorit - smok widmo ,atakuje kupców
Z jego pyska wylatuje zaklęcie Tchnienie ÂŚmierci.
Możliwy do zabica jedynie przez Wybrańca Innosa.
Jego skarby:
10000000 sztuk złota
50 bryłek magicznej rudy
różne skarby z Varantu
Rubinowe ostrze.

Infernal:

--- Cytat: hagen4 ---Wszystko ładnie i pięknie ale poco komu własny smok?
--- Koniec cytatu ---
Wszystko ładnie i pięknie, ale to tylko zabawa.Daj się ponieść wyobraźni i następnym razem nie pisz tak długich i rozwiniętych budową postów, bo się przeraziłem że będę musiał tyle czytać.
@Topic

Fondar - legenda wszechoceanu, ma władzę nad żywiołem wody i gdy zbrata się z lodowym bratem to są w stanie zakuć całą ziemię w bryłę lodu.
Cruger - smok z jednym skrzydłem, który potrafi przybrać postać człowieka i ma władzę nad wszystkimi żywiołami, a to czyni go jednym z najpotężniejszych.Drugie z jego skrzydeł zostało oderwane przez pewnego bohatera, który następnie zaklął ów skrzydło w potężny artefakt zwany Cienistym Pergaminem.

Dante:
Lada chwila a założy ktoś temat "Mój własny miecz", a na koniec super temat "Moj własna deska w Gothic..."

Maczupicza - smok pochodzący od starozytnych majów , ma super umiejętnośc przepowiadania końca świata. Jest w kolorach teczy a na końcu ogonka ma pióropusz ^^

Tensho:
Mój smok to Lenikrothor. Jest leniwym którego żywiołem jest lenistwo. Wychodzi z kryjówki tylko po to żeby coś zjeść i skorzystać z toalety    
Popieram Dante

Natasha:
Hm... nie potrafię wymyślać mega-twórczych nazw.Mój smok:
Nazywał by się Derther byłby smokiem stworzonym z lodu i wody ,wysłannik Adanosa.Smok pilnujący równowagi wtedy gdy bóg Adanos postanowi odpocząć :P xD

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej