Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Własny Smok
Smok Finkregh:
Temat ten to odpowiednik na Forum o "jedynce" tematu "Własny Obóz", z tą różnicą, że tu chodzi o smoka/smoki. Moje gady to:
Troplor - kuzyn Pandrodora, smok wodny,
Pedro-Drakan - dosłownie "Pedro Bystrooki", młodszy brat Pedrakhana,
Finkreis - chyba się domyślacie, że to kuzyn Finregha?
Weronandor - smok zamieszkujący burzliwe części Niezbadanych Krain, smok burz i piorunów
Czekam na wasze gadzie pomysły.
kuba100:
Moje smoki:
-Darkhon- smok zamieszkujący ciemne jaskinie w niezbadanych wysoko położonych partiach gór.
-Innolephoenodragonix- smok ognisty który jest wysłannikiem Innosa mającym za zadanie niszczyć smoki Beliara.
-Adanolephoenodragonix- Smok mający na celu pilnować równowagi między smokami Innossa, a Beliara i pomagać ludziom w obronie przed nimi.
-Gigantosahonor- Największy ze smoków i niezalezny, nie służy żadnym z Bogów, zamieszkuje Podwodne jaskinie.
Na razie to tyle z mojeje strony, może jeszcze coś wymyślę
Moc Innosa:
Isanerathor-Pan Morz i Oceanow Wyslannik Adanosa
Fingearg-Kuzyn Finregha Wyslannik Innosa Pan Ognia i Sprawiedliwosci
Ozawnec-Brat Ozywienca Prawdziwy Beliar
Serail:
Wszystko ładnie i pięknie ale poco komu własny smok??
domek:
Moje smoki to:
Feigiodragon-smos storzony z lawy został stworzony rzeby niszczyc
Gothadrag-smok który zamieszkuje ciemne,mroczne,podziemne tunele
Fiskother Draginer-Najpotenzniejszy z wszystkich moich smoków zamieszkuje wraz z armiął umarłych stare zemczysko choc bardziej to grobowiec na Wyspie Mroku ten smok potrafi zmienic nawet paladyna w rycerza który słurzy Beliarowi tak samo jak ten smok.
Niewidrag-ten malu ale potenzny smok jest 2 z najszilniejszych ponieważ choc maly to niewidzialny smok wody tylko potenzny mag moze go zobaczyc.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej