Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Najnowszy patch
McGrady_17:
Witam. Nie wiem czy dobrze załozyłem temat, bo jestem tu nowy ale jak nie to przepraszam.
Chciałem się spytać kiedy wychodzi najnowszy patch do Gothic 3? Z tego co czytałem na necie to miał pojawić się w styczniu tego roku.. no i wlasnie czy się pojawil? Potrzebuje tego patcha bo chce pograc w Gothic 3 i jak wiemy ze gothic ma bardzo duzo bledow i nie da się grac.. Jezeli ktos cos wie na ten temat to bajava script:bbc_pop()
Pomoc BBCoderdzo prosze o odpowiedz! Z gory THX!
Leon91:
Nie wiem czy wyjdzie jeszcze jakiś patche,jednak szczerze wątpie.Moim zdaniem patch 1.5.2(community patch) jest dobry i polecam Ci go,jeśli jednak nie pasuje Ci on z jakiegoś powodu to może kto inny wie kiedy wyjdzie jakiś nowy p.atche
Respev:
Gdzie wyczytałeś, że w styczniu? Wszystkie strony podawały termin "pierwszy kwartał 2008 roku".
jureus:
ludzie wy mówicie ciągle o patchach po co? ja grałem i przesiedłem gothicA 12 RAZY wszytkimi dragami i nie napodkałem takich duzych błedów jedyny bład to byl w zadaniu w mora sul kiedy miałes kogos odprowadzic do kogos to było zadanie podoczne gothic to jest bardzo dobra gra ale i tak najlepsza czesc gothic to gothic 2
McGrady_17:
--- Cytat: Leon91 ---Nie wiem czy wyjdzie jeszcze jakiś patche,jednak szczerze wątpie.Moim zdaniem patch 1.5.2(community patch) jest dobry i polecam Ci go,jeśli jednak nie pasuje Ci on z jakiegoś powodu to może kto inny wie kiedy wyjdzie jakiś nowy p.atche
--- Koniec cytatu ---
W sumie zainstalowalem tego patcha i jest lekka poprawka. Dam rade teraz grać, chociaż zdażają się takie przycinki ale to teraz raz na jakis czas. Moim zdaniem patch ten poprawił plynnosc mojej gry o 7-10%.
--- Cytuj ---Gdzie wyczytałeś, że w styczniu? Wszystkie strony podawały termin "pierwszy kwartał 2008 roku".
--- Koniec cytatu ---
Na jakich stronach o Gothic 3 czytalem to pisalo ze patch jest planowany na styczen 2008 roku. Jestes lepiej poinfomowany wiesz moze kiedy najpozniej go wypuszcza o ile wypuszcza;p?
Edit: tak na marginesie.. Mógłbym kogoś prosić o podanie mi linka skad można sciagnac dobra solucje do Gothica 3.. Jezeli ktos zna jakas i ja poleca to bylbym bardzo wdzieczny;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej