Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Gothic 2 Movie

<< < (4/5) > >>

Byakugan:
Heh :)
powie mi ktoś jak się ściąga z Rapidshare'a bo nie weim jak czy trzeba mieć jakieś konto czy jak.
Galu wrzucaj Gothic 2 The Movie na Yt plis prędko :)
Czekam z niecierpliwością.

Gal Anonim:
Gothic jest niestety w raczej kiepskiej sytuacji jeśli o to chodzi. To niemiecka gra, a właśnie w Niemczech swoją działalność prowadzi Uwe Boll, który aż się pali do ekranizowania gier komputerowych, problem polega na tym że wszystkie dzieła tego cepa to była jedna wielka klęska. ÂŻe już nie wspomnę o tym że to cham i debil, o czym świadczy chociażby jego niedawna wypowiedź "I am only genius in this fucking buisness".

A tu by potrzeba dobrego reżysera, który zrobił by dobry, widowiskowy film i wierny grze. ÂŻeby nie okazało się, że akcję Gothica przeniesiono na przykład w czasy współczesne i mamy Diega który biega z kałasznikowem po Dworze Irdorath. No i jeszcze muzyka... trudno sobie nawet grę wyobrazić bez muzyki KaiRo, a co dopiero film. W soundtracku filmu powinno się znaleźć dużo nawiązań do muzyki z gry, jak na przykład do tematu z menu Gothic 1 - czyli motyw przewodni właściwie całej serii.

Glorfindel: otwierasz link do rapidshare, klikasz FREE (jest na dole). Pojawia się ekran z odliczaniem czasu, poczekaj aż wyzeruje i wtedy wpisz kod który ci podają (ostatnio każą wybierać litery oznaczone jakimś symbolem z dłuższego ciągu, trzeba się trochę pomęczyć żeby za darmo było...). Wciskasz DOWNLOAD i jedziesz :) niestety możesz ściągać tylko "na czysto" nie pomoże żaden FlashGet ani nic z tych rzeczy.

Byakugan:
Dzięki Gal za wytłumaczenie ale nie mam ochoty czekać 98 min. aż się załaduje :/
Właśnie myślałem o PJu (Peter Jackson) a muzyka dokładnie ta co z Gothica :)
Pamiętajmy jeszcze o aktorach, żeby nie było tak że Lester będzie jakimś Strongmanem a Gorn to jakiś chuderlak :)
Galu rób się za robienie filmów :)

wiedzmin4269:
Jak próbuje pobrać twój Gothic, to na Rapidshare zamiast tam wyboru wersji PREMIUM lub darmowej pojawia mi się napis - "The file could not be found. Please check the download link.". z tymi linkami coś jest nie tak :( .

Alfeim:
Z linkami jest wszystko OK, po prostu autor usunol pliki z serwera. Patrz date pierwszego posta :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej