Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Sprawa . Czy juz nigdy tego nie przejde?

(1/2) > >>

Mr.Snaki:
 Pierwszy mam problem: nie mam książki z farmy sekoba bo nie dostałem klucza . drugi problem wchodze do świątyni w obozie bandytów (jarkengar) idę za krukiem gadałem z quachodronem. jest ok ale do czasu... idę pierwsza pułapka no to przechodze i nagle BUM i się gra wyłancza. prosze podajcie mi kod na kruka i tą książkę o dworze idrah. Z góry dzięki.

korpysz 9:
to nie ten dział  jest kod na goscia który ma wszystkie przedmioty dostępne w grze to pewnie będzie miał ta księge ten kod to insert_pcrockefeler

Respev:
Nie dostałeś klucza bo na pewno nie przeprowadziłeś dialogu z odpowiednią osobą. Rozumiem, że w świątyni gra wywaliła się tylko raz?

Mr.Snaki:
Nie tylko w świątyni jargenkar mi się częściowo ładuje. nawet nie mam skał jakbym miał wallhacka. rockelfeller nie ma tej księgi. jedyna nadzieja w tym że ktos wyrzyci tą księge i patrząc się na nią wpisze magiczne słowa set fbbox wtedy pojawi się na nią kod tak samo z krukiem. z gówy dzięki (sprawdzałem gadałem z xardasem ale mi nie dał mi żADNEGO KLUCZA)

Xtremex:

--- Cytat: Mr.Snaki ---Nie tylko w świątyni jargenkar mi się częściowo ładuje. nawet nie mam skał jakbym miał wallhacka. rockelfeller nie ma tej księgi. jedyna nadzieja w tym że ktos wyrzyci tą księge i patrząc się na nią wpisze magiczne słowa set fbbox wtedy pojawi się na nią kod tak samo z krukiem. z gówy dzięki (sprawdzałem gadałem z xardasem ale mi nie dał mi żADNEGO KLUCZA)
--- Koniec cytatu ---

Podaj parametry swojego sprzętu, ew. ustawienia gry.
Często Cię wywala z gry? Podaj więcej szczegółów...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej