Autor Wątek: Ponowna instalacja  (Przeczytany 1455 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Delux

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Ponowna instalacja
« dnia: 02 Luty 2008, 14:07:01 »
Witam. Mam problem z ponowną instalacja Gothic'a 3. Zainstalowałem grę, następnie wyrzuciłem ją, ale poprzez ręczne usuwanie plików, nie za pomocą " Uninstal". Kiedy chcę włączyć instalację ponownie pokazuje się komunikat czy chce odinstalować wszystki składniki? Tak jak by przebiegało odinstalowanie gry. Mam tak za każdym razem. Kiedyś czytałem o tym, ale taki problem pojawił się w Gothic'u 2. Mianowcie, problem był w rejestrze systemu i wystarczylo ununąć jedną linijke w tym rejestrze i wszystko bylo ok. Szukałem tam, ale nie stety nie znalazłem tego. Jeśli ktoś wie o co chodzi, i mogł by mi podać scieżkę do usunięcia, był bym bardzo, bardzo wdzięczny.

Respev

• Gość
Ponowna instalacja
« Odpowiedź #1 dnia: 02 Luty 2008, 14:10:02 »
Po pierwsze, od kiedy to tak się usuwa grę? Po drugie, wystarczy odpalić deinstalator przez dodaj/usuń programy i powinien usunąć wpisy z rejestru.

Forum Tawerny Gothic

Ponowna instalacja
« Odpowiedź #1 dnia: 02 Luty 2008, 14:10:02 »

Offline Delux

• Kret
  • *
Ponowna instalacja
« Odpowiedź #2 dnia: 02 Luty 2008, 14:17:49 »
Wiem, że tak nie usuwa się gry. Przez dodaj i usuń program, nie da rady. Pamiętam, bo miałem kiedyś taki problem i wystarczyło właśnie usunąć ten wpis. To było w Gothic II ale był taki sam. Więc jeśli ktoś wie gdzie to mogę znaleść to dzięki. (Tak nawiasem to ten problem z instalaca był opisywany na portalu Gothic Net, a jak wiadomo jest wyłączone i nie mogę znaleś tego topicu więc pytam tutaj)

Offline teken_f

• Kopacz
  • **
Ponowna instalacja
« Odpowiedź #3 dnia: 02 Luty 2008, 14:41:12 »
sciagnij program CCleaner, wlaczasz go, zmien sobie na j polski -> Narzędzia -> Znajdz Gothi3 -> usun wpis z rejestru i po problemie, możesz instalowac na nowo.

Forum Tawerny Gothic

Ponowna instalacja
« Odpowiedź #3 dnia: 02 Luty 2008, 14:41:12 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18