Autor Wątek: Dwa prbolemy  (Przeczytany 1977 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Russel

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: 2
  • mody.gryinfo.com
Dwa prbolemy
« dnia: 02 Luty 2008, 14:40:07 »
Ma 2 problemy a mianowicie:

1. - gdzie mogę znaleść ludzi z Nordmar'u którzy pomogom mi oczyscic kopalnie z klanu Młota
przydało by się napisac jak najwiecej osub

2. - jak mogę sprawdzic jaką mam Wersje Gothic 3 bo nie wiem jakom mam ( mam Gothic 3 w platynowej kolekcji , z empiku we wrocławiu ,  za okolo 60 zł - to tylko taka dodatkowa informacja ;p )

PozDRo Russel

Respev

• Gość
Dwa prbolemy
« Odpowiedź #1 dnia: 02 Luty 2008, 14:55:15 »
2. - jak mogę sprawdzic jaką mam Wersje Gothic 3
Na dole w menu głównym jest to napisane...

Forum Tawerny Gothic

Dwa prbolemy
« Odpowiedź #1 dnia: 02 Luty 2008, 14:55:15 »

Offline Russel

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: 2
  • mody.gryinfo.com
Dwa prbolemy
« Odpowiedź #2 dnia: 02 Luty 2008, 15:59:20 »
TAM PISZE COÂŚ NA DOLE MALYMI LITERKAMI

nie pamiętam całej nazwy ale jest coś tam 2003-2006 Pluto13GmbH.

czy to jest to czy coś innego , a jeśli to jest to to jakiego patcha mam zainstalowac dotej wersji

PozDRo russel

Offline Darkon

• Magnat
  • Reputacja: 0
Dwa prbolemy
« Odpowiedź #3 dnia: 02 Luty 2008, 17:23:22 »
Co do 1, to mogą zająć się tym dwaj Nordmarczycy z obozu myśliwych pochodzących z Klanu Wilka, Morta oraz Ugolfa z Klanu Młota i Thoralda z Klanu Ognia. Z tym, że dla jednego z myśliwych trzeba było zrobić questa (przynieść tuzin wybuchowych strzał, czy jakoś tak), z Mortem musisz się udać na miejsce okrężną drogą (jest dość kruchy, mi padł ze 4 razy, choć ja nie zginąłem ani razu), dla Ugolfa trzeba wypić Tunelowy Bulgot (300 wytrzymałości), dla Thoralda kupić od Stejnarra pancerz za 1000 szt. złota, a tych ostatnich dwóch musisz wziąć do drużyny i przeprowadzić ich na miejsce spotkań, bo sami nie ruszą się z miejsca. Ale ja i tak twierdzę, że jest to zbyteczne, bo ja sam bez większych trudności odbiłem kopalnię (tzn. przyprowadziłem kilku na miejsce spotkań dla exp a, ale tak to sam rzuciłem się na Orków z kopalni ;f)

Co do 2, W menu głównym na pewno jest, bo sam kiedyś sprawdzałem, czy mam już spatchowaną wersję czy nie, i na pewno tam pisała wersja. Jeśli naukę czytania masz już za sobą, to poradzisz sobie ze znalezieniem twojej wersji w menu.

Offline teken_f

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: 0
Dwa prbolemy
« Odpowiedź #4 dnia: 02 Luty 2008, 18:19:34 »
ja kopalnie zawsze odbijam sam, ew z tym gosciem co jest w klanie młota :D Zawsze idę od góry (nie jak mowia, od dolnego wejscia) imo jest latwiej bo shamani nie zbiegaja się w kupe i nie atakuje cie 4 - 5 na raz ...

poza tym pisales ze masz platynowa kolekcje. W poradniku jest opisane to zadanie :)

jeśli masz platynowa i instalowales patcha z plyty to masz wersje 1.52, bo taki patch jest na dodatkowym CD :)
« Ostatnia zmiana: 02 Luty 2008, 18:21:19 wysłana przez teken_f »

Forum Tawerny Gothic

Dwa prbolemy
« Odpowiedź #4 dnia: 02 Luty 2008, 18:19:34 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything