Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Odtwarzacz MP3

<< < (2/2)

DODO:
Polecany przeze mnie odtwarzacz plików MP3 znajduje się TUTAJ

Mam go od roku i ani razu się nie popsuł. Jest bardzo lekki a co najważniejsze ma bardzo dobrą jakość dźwięku.  MP3 ma 2GB co uważam za szaleństwo ale zawsze :) Ja wgrałem tylko 34 piosenki na 1400 możliwych  Ma fajne tryby pracy jak np. sport. Możesz ćwiczyć a MP3 odmierza Ci czas a  przy tym gra muzyka :). Naprawdę polecam ponieważ jest to świetny produkt.

zaj:
Ja polecam produkty sandiska ze względu na stosunek ceny do jakości. Co do trwałosci creativów to nie wierzył bym w to...kilku moich znajomych ma creativy i po roku już kleją go taśmą klejącą żeby wszystko się trzymało :P Jeśli chodzi o Zen nano plus to jest spoko, ma bajery typu wyjscie line-in i nagrywanie z radia, ale znów...obudowa, jest klejona rozgrzanym plastikiem i się rysuje :/ Tak więc jeśli szukasz czegoś mocnego to zen nano plus sobie odpuść. Jakość dźwięku w creative jak w i sandisku są na dobrym poziomie. Oczywiscie jeśli chodzi o jakość dźwięku to Iriver przebija te dwie poprzednie marki, ale również jest droższy. Sam mam odtwarzacz sansa m240(czyli 1gb), który jest bardzo mocny i posiada dodatkowo silikonowy futerał oraz opaskę na ramie(Dużo biegam i trenuje więc to rozwiązanie jest w sam raz dla mnie :) ) Jeśli szukasz tańszego odwarzacza tj. do 200zł z 1gb to polecam właśnie m240(ja dałem 160zł) i jakieś słuchawki, mimo że standardowe nie są takie złe, ale do słuchawek creative ep630 wiele im brakuje :P Jeśli cos droższego to polecam sanse z serii E(pojemności 4,6gb o ile się nie myle i to flash). A jeśli masz kase to nie inwestuj w sandiska czy creative tylko w Irivera, który jakością dźwięku je powali.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej