Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Najpotężniejszy bóg
Mistrz Yamana:
--- Cytat: zietek2703 w 08 Sierpień 2008, 14:28:41 ---Moim zdaniem najpotężniejszy jest beliar chociaż go nie lubie,innos ma tylko paladynów i magów adanos tylko wodny krąg i magów a beliar ma wiele słóg takich jak orkowie lub te wszystkie potwory i ma najpotężniejszych magów nekromantów a przecież beliar przyzwał śniącego i smoka ożywieńca.
--- Koniec cytatu ---
Mam wątpliwości do twojej odpowiedzi. Nie rozumiem jak można ocenić boga po oddziałach. To że Beliar ma wielką ilość odziałów to nie świadczy o jego sile. Owszem nekromanci może są silni, ale Innos przecierz pokonuje jego bestie w opowiadaniu Vatrasa.
Azariel:
Według mnie najpotężniejszy jest Beliar.Potężna magia,potężni wojownicy.A co do Adanosa jego moc niweczy obu bogów,ale nie chce mieszać się otwarcie w walkę i powstrzymuje ich przed zabiciem się.
Biały Najemnik:
Ja tam lubię Adanosa, ale magowie gadają, że innos jest najpotężniejszy
Cheatos01:
Podobno Innos, tak wynika z tekstów w grze, ale i tak wolę Adanosa :) musi być równowaga pomiędzy zniszczeniem a dominacją.
wiedzmin4269:
W G1 Jak mówi "Mądrość Bogów" pierwszym bogiem był Innos który póżniej podzielił się jeszcze na Beliara i Adanosa(w tej kolejnośći). Więc jeśli Beliar i Adanos są z Innosa, to Innos jest najpotężniejszy
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej