Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
wymagania
Respev:
--- Cytat: Marchew ---korpysz 9 , szukaj na googlach pare screen' ów już jest
--- Koniec cytatu ---
Tak? Ciekawe, bo z 2 miesiące temu JoWooD potwierdził, że to fejki ;]
teken_f:
jak czytalem kiedys gdzies to G4 ma chodzic na ulepszonym silniku Gothic 3, wiec chyba wymagan az takich wielkich nie bedzie miec. No ale w końcu to bedzie 2010 rok wiec grafika pojdzie do przodu, wiec posiadacze p[rzestazalego sprzetu na banknk nie pograja :P
Isentor:
--- Cytat: teken_f ---jak czytalem kiedys gdzies to G4 ma chodzic na ulepszonym silniku Gothic 3, wiec chyba wymagan az takich wielkich nie bedzie miec. No ale w końcu to bedzie 2010 rok wiec grafika pojdzie do przodu, wiec posiadacze p[rzestazalego sprzetu na banknk nie pograja :P
--- Koniec cytatu ---
To źle czytałeś, ponieważ g4 tworzony jest na zupełnie nowym silniku.
PLShayloPL:
--- Cytat: Respev ---mt17, to w zalecanych co podałeś, to podobne wpisy ma Assasin Creed, więc wątpię, żeby gra, która wyjdzie za 2 lata miała podobne wymagania zalecane.
--- Koniec cytatu ---
A nie prawda to nie są takie same patrzyłem na różne strony wymagań assassin creed i są takie same oczywiście zalecane czyli takie:
Zalecane:
Procek: intel core 2 duo 2,2 ghz
Ram: 2 gigabajty
Karta graficzna:akcelerator 3D 512 mb nie podali nigdzie jakiej dokładnie ale np. zobaczcie tu są wymagania rozsądne czyli zalecane <a href="http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=7922" target="_blank">http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=7922</a>
Russel:
mi się wydaje że bedzie tak :
A) minimalne :
Procesor - 3.0 GHz
dysk twardy - okolo 8 GB wolnego miejsca ( tak mi się wydaje , nie wiem ile G4 bedzie mieć GB miejsca)
pamiec RAM - 3 GB
Napęd optyczny - DVD-ROM
karta dzwiękowa - DirectX 9.0c
Sytsem - Windows XP Profesional
karta graficzna - NVIDIA Geoforce 5500 - lub lepsza , albo inna tez dobra
B) zalecane ( jeśli oto chodzi niejeste pewien co dotych ) :
Procesor - 4.0 GHz
pamięć RAM - 5 GB
system - Windows XP Profesional
C) Maksymalne :
Procesor - 5.0 Ghz
pamięć RAM - 5512 ram
niejeste pewien , to są tylko przykłady więc nie bieszcie tego za bardzo do siebie
PozDRo Russel
Nawigacja
Idź do wersji pełnej