Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Risen

<< < (46/47) > >>

Lord_Mud:
tak z ciekawości gdzie można kupić/znaleźć "najgorszy miecz świata''

Elrond Ñoldor:
Znalazłem takowy okradając skrzynie w dokach w mieście. Nie pamiętam jednak gdzie dokładnie, chyba gdzieś koło karczmy Patty :/

Patty:
Hmm, wybaczcie, że odświeżam stary wątek, ale mam problem z jednym questem i nie wiem, co dalej.
Mianowicie, jestem już Inkwizytorem i zbieram ten pancerz władcy tytanów, czy coś w ten deseń. Mam 4 elementy i jak wywnioskowałem, brakuje mi Tarczy. Gdzie ja ją mogę znaleźć? Przeczesałem te ruiny koło farmy, pod wulkanem, za wodospadem i u bandytów. I teraz biegam jak idiota szukając głupiej tarczy. Podpowie ktoś, gdzie ona jest?

Gordian Morii:

Tarcza Władcy Tytanów znajduje się w tym samym kompleksie jaskiń co buty. Wejście do interesującej Cię świątyni oznaczone jest na mapie znalezionej przy okazji poszukiwania butów symbolem po prawej stronie. Z dotarciem tam nie będzie problemu, więc od razu przełam barierę i ruszaj do środka. Idź przed siebie, aż natkniesz się na kolumnę z mapą, którą oczywiście należy obejrzeć.
Skieruj kroki do korytarza po prawej stronie, przeskocz nad zapadnią w podłodze i podnieś posążek. W drodze powrotnej pozwól zaszaleć fizycznemu silnikowi gry i nadepnij na pułapkę. Po upadku otrzep się z kurzu i skorzystaj z korytarza w punkcie 2. Na końcu, po prawej stronie, rozbij kruchą ścianę kilofem i po kilku krokach potraktuj telekinezą dźwignię po drugiej stronie przejścia po lewej. Za pomocą lewitacji dostań się na drugą stronę rzeki z lawy i, jako łodzik, skorzystaj z małego przejścia w ścianie naprzeciwko. Po drugiej stronie znajdziesz kolejny posążek. Otwórz kratę, wróć na miejsce, w którym zmieniłeś się w ślimaka i tym razem idź prosto, do pomieszczenia z kolumną. Połóż figurki na piedestałach w punkcie 3. i ruszaj po tarczę.

Patty:
Wszystko się wyjaśniło :/. Wcale nie chodziło o ruiny za wodospadem (czyli tam, gdzie buty), a o te pod wulkanem. Okłamali mnie w solucji. Kurwa.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej