Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Risen

<< < (44/47) > >>

Elrond Ñoldor:
Phi, nie potrzeba żadnej telekinezy. Wchodząc do latarni i po rozglądnięciu się, widzimy, że misa jest na belce. Można się najpierw wspiąć po skrzynkach i przy ścianie na jedną belkę. Misa będzie około dwóch metrów nad nami po odwróceniu się o 90 stopni w lewo. Podskakujemy, gostek niczego się jednak nie złapie, ale na pół sekundy misa będzie ładnie widoczna i podświetlona. W tamtym momencie klikami LPM (no żeby "podnieść"). I gotowe.

Isentor:
Pijackie sztuczki, telekinezą szybciej.

Elrond Ñoldor:
Taaa i minus sto sztuk złota -,- Aczkolwiek telekinezą nie szybciej bo ją trzeba iść i kupić. Równie dobrze tych jakże cennych dziesięć sekund można było wykorzystać na wspinaczkę.

Foltest:

--- Cytat: Mort w 27 Listopad 2009, 21:12:17 ---Taaa i minus sto sztuk złota -,- Aczkolwiek telekinezą nie szybciej bo ją trzeba iść i kupić. Równie dobrze tych jakże cennych dziesięć sekund można było wykorzystać na wspinaczkę.

--- Koniec cytatu ---

Tyle że, telekineza leży za beczką w wieży.

Isentor:

--- Cytat: Foltest w 27 Listopad 2009, 21:14:25 ---Tyle że, telekineza leży za beczką w wieży.

--- Koniec cytatu ---
I nie tylko, to tu to tam leży gdzieś w krzaczorach i skrzyniach. Ja nigdy tego czaru nie kupiłem a zawsze miałem pod dostatkiem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej