Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Risen

<< < (42/47) > >>

Pabloo:

--- Cytat: Robben w 09 Listopad 2009, 18:17:11 ---Bo Gothic 3 jest dobry, a Risen bardzo dobry.
--- Koniec cytatu ---
Akurat jeżeli chodzi o Gothic 3 vs Risen ,to Risen jest lepszy.

Czaroxxx:
Ale po co te porównywanie wiedźmina z risenem? Ja uważam, że z tego wszytkiego najlepsze jest Halo 3 i dupa. Ups... sry Halo 3 to fps na xboxa...

Shifu:
Proszę oglądnijcie to w tym filmiku jest wiele racji, aczkolwiek nie wszystko mi się w nim podoba.
//www.youtube.com/watch?v=OE77zudaPV0

Robben:

--- Cytat: Shifu w 09 Listopad 2009, 19:31:32 ---Proszę oglądnijcie to w tym filmiku jest wiele racji, aczkolwiek nie wszystko mi się w nim podoba.
//www.youtube.com/watch?v=OE77zudaPV0
--- Koniec cytatu ---
Ekhm... Ale to raczej nie jest filmik, którym do końca powinni się sugerować gracze. Szanuję subiektywizm tego gościa i jego podejście do gier, ale idąc tym trafem dojdziemy w końcu do wniosku, że każda gra jest do dupy, absurdalna i chujowa, bo przecież tego typu wady (o ile w ogóle to są wady) ma każda gra. To tak jakby oczekiwać od gry nie wiadomo czego - czyli gry idealnej z samymi zaletami. Kolesiowi jak nie spasuje gra to miażdży ją pod każdym względem, więc nie zawracałbym sobie nimi głowy. facepalm.

Shifu:
Ja rozumiem, że w niektórych miejscach koleś przesadza więc jak już wyżej wspomniałem nie wszystko mi się podoba ale kilka zdań jest trafnych co do Risena.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej