Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Risen

<< < (41/47) > >>

Elrond Ñoldor:
Proszę się wypowiadać:

http://gothic.gram.pl/forum/index.php/topic,21284.0.html

Pabloo:

--- Cytat: Ainur w 08 Listopad 2009, 20:54:14 ---I każdy może wyrażać swoje zdanie o swoich ulubionych grach. Ale niestety są osoby, które zamiast uszanować taką opinię będą w ciągle gadać że taka gra jest lepsza.
--- Koniec cytatu ---
Swoje zdanie pewnie że tak ,ale niech nie wmawiają na siłę że Risen jest lepszy bądź równy Wiedźminowi  hahahahahaha ,lepszej bzdury nie słyszałem ,ale dobra nie czepiam się bo nie ma o co się kłócić nieprawdaż?

--- Cytat: Ainur w 08 Listopad 2009, 20:54:14 ---A wiele osób sądzi że Risen trzyma podobny poziom lub że jest lepszy. Znajdą się tacy, którzy wstawią się za Wiedźminem, a znajdą się tacy, którzy wstawią się za Risenem.
--- Koniec cytatu ---
Tylko że ci co stoją za Wiedźminem jest więcej ,niż tych co stoją za Risenem a zresztą jest temat Risen vs Wiedźmin tam się przekonacie.

--- Cytat: Ainur w 08 Listopad 2009, 20:54:14 ---Nie że większość uznało bo nie możesz dokładnie oszacować ile osób uważa że Wiedźmin jest lepszy.
--- Koniec cytatu ---
Z własnego doświadczenia wiem bo nie jestem tylko na TG zarejestrowany a z tego co widziałem to więcej jest fanów Wiedźmina niż Risena i to bardzo dużo.

--- Cytat: Azariel w 09 Listopad 2009, 08:02:28 ---To wytłumacz mi, czemu Wiedźmin jest lepszy od Risena? Nie wiesz? To czemu się wypowiadasz?
--- Koniec cytatu ---
Dlatego że Wiedźmin ma lepszą fabułę ,klimat ,świat ,grafikę ,a teraz tak jeszcze dla ciekawości dodam że Wyzima jest największym miastem w RGP jaki do tej pory powstał! To chyba wszystko dlaczego Wiedźmin jest lepszy od Risena.

Czaroxxx:
Oj wieźcie nie pierdolcie do chuja pana. Każdy sam wie co lubi i nikt nikomu nie wmówi co jest lepsze! Z resztą proglan co ty się o grach odzywasz skoro wcześniej mówiłeś, że g3 jest dobre...

Pabloo:

--- Cytat: Kyras w 09 Listopad 2009, 13:31:42 ---Z resztą proglan co ty się o grach odzywasz skoro wcześniej mówiłeś, że g3 jest dobre...
--- Koniec cytatu ---
Mówiłem że jest dobre i dalej tak twierdze ,ale moja najlepsza cześć to Gothic II Noc Kruka. A Robben też wychwalał G3 ,a ty bodajże gadałeś że Risen jest do dupy i jakoś zmieniłeś zdanie. Znam się na grach bo gram w gry.

Robben:

--- Cytuj ---Heh mówiłem że jest dobre ,ale zmieniłem zdanie gdy znów pograłem we 1-3 cześć Gothica i najlepsze moim zdaniem jest Gothic 2 Noc Kruka.

--- Koniec cytatu ---
Bo Gothic 3 jest dobry, a Risen bardzo dobry :wub:.

--- Cytat: Proglan w 09 Listopad 2009, 13:51:38 ---Przecież Robben też wychwalał G3

--- Koniec cytatu ---
I co z tego? Tak mi się podobało, więc tak pisałem :P.

--- Cytuj ---,a ty bodajże gadałeś że Risen jest do dupy i jakoś zmieniłeś zdanie. Znam się na grach bo gram w gry.

--- Koniec cytatu ---
Kyras nie był przekonany do Risena, dopóki w niego nie zagrał ;/.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej