Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Risen

<< < (40/47) > >>

Pabloo:

--- Cytat: Gordian w 08 Listopad 2009, 16:17:18 ---A gdy Ci "specjaliści firm komputerowych" stwierdzą, że Tibia jest "the best of MMO " to każdy będzie się nią zachwycał? Raczej nie.
--- Koniec cytatu ---
Po pierwsze nigdy nie stwierdzili że Tibia jest "the best of MMO " bo każdy wie że Tibia to gówno a tu nie są potrzebne oceny specjalistów firm komputerowych ,po drugie zdania specjalistów firm komputerowych są ważne ale też się liczą zdania każdych graczy a większość graczy stwierdziła(w tym też ja) że Wiedźmin jest lepszy o Risena

--- Cytat: Gordian w 08 Listopad 2009, 16:17:18 ---A, że Risen jest niejako kontynuacją starych Gothicowych wzorców to i znajduje się wysoko w hierarchii, tuż za G2 NK.
--- Koniec cytatu ---
Zapomniałeś tylko dopisać "Moim zdaniem"

--- Cytat: Azariel w 08 Listopad 2009, 16:22:59 ---Czyżbyś nie grał w Risena? Inaczej umiał byś im to wytłumaczyć.

--- Koniec cytatu ---
Oczywiście że grałem ,a jakbyś grał w Wiedźmina to byś wiedział a to świadczy że nie grałeś.

--- Cytat: Robben w 08 Listopad 2009, 17:20:36 ---Oj, Proglen, gadasz cały czas, jaki to Wiedźmin jest wspaniały i lepszy od Risena, a nie podałeś nawet żadnych sensownych argumentów.
--- Koniec cytatu ---
Gadasz Robben ,nie chce mi się tłumaczyć a wyszukać w internecie np "Wiedźmin" , "Opinie o Wiedźminie" to nie jest wysiłek.

--- Cytat: Robben w 08 Listopad 2009, 17:20:36 ---Gdzie są ci specjaliści? Przecież Risen też jest bardzo dobry, bo chyba oceny pomiędzy 8-9 mówią same za siebie..
--- Koniec cytatu ---
Nie mówię że Risen jest słaby ,bo jest bardzo dobry ,ale jest gorszy według mnie od Wiedźmina i wiele osób też tak sądzi.

--- Cytat: Robben w 08 Listopad 2009, 17:20:36 ---Co to niby? Wiedźmin jest niedościgniony?
--- Koniec cytatu ---
Oczywiście że nie.

--- Cytat: Robben w 08 Listopad 2009, 17:20:36 ---Przecież nawet Gothica 3 porównywaliśmy do Wiedźmina, więc czemu nie można Risena, który jest od niego (Gothica 3) lepszy?
--- Koniec cytatu ---
Większość uznało że lepszy jest Wiedźmin od Gothica 3 i też tak będzie przy Risenie.

--- Cytat: Robben w 08 Listopad 2009, 17:20:36 ---Co kto woli
--- Koniec cytatu ---
Otóż to ,każdy ma swoje ulubione gry.

Gordian Morii:

--- Cytat: Proglan w 08 Listopad 2009, 19:28:24 --- ...a gracze większość graczy stwierdziła(w tym też ja) że Wiedźmin jest lepszy o Risena...
Nie mówię że Risen jest słaby ,bo jest bardzo dobry ,ale jest gorszy według mnie od Wiedźmina i wiele osób też tak sądzi.

--- Koniec cytatu ---

Skoro za Więdźminem i jego doskonałością stoisz tylko ty a za Risenem i jego dotrzymywaniem poziomu stoi 4 osoby to gdzie tutaj jest większość? Jeżeli byłbyś łaskaw zauważyć to jest to forum o Gothicu (dziele Phiranii Bytes) a nie o Wiedźminie
(dziele CD Project RED). Więc to chyba logiczne, że MY gracze Gothica, mamy sentyment do tej gry i do podobnego jej Risena (dziecka tej samej firmy) a świadczy o tym to że jesteśmy aktywni mimo tego że Gothic został wydany już kilka dobrych lat temu:/ Więc jeżeli masz chęć opiewać pieśniami Wiedźmina to na bank znajdziesz takie forum, które traktuje właśnie o tej grze. Wtedy i ty będziesz szczęśliwy mogąc opiewać Wiedźmina (który i tak moim zdaniem nie może równać się z książką pod żadnym względem) a my będziemy mieli spokój bo nie będziesz nam "zatruwał" życia swymi prawdami.

Pabloo:

--- Cytat: Gordian w 08 Listopad 2009, 19:40:50 ---Skoro za Więdźminem i jego doskonałością stoisz tylko ty a za Risenem i jego dotrzymywaniem poziomu stoi 4 osoby to gdzie tutaj jest większość?
--- Koniec cytatu ---
Szukasz tutaj większości hehe dobre ;] ale może będzie jak się założy temat Risen vs Wiedźmin tak jak w przypadku Wiedźmin vs Gothic 3 ,większość zdecydowała że Wiedźmin jest lepszy.

--- Cytat: Gordian w 08 Listopad 2009, 19:40:50 ---Jeżeli byłbyś łaskaw zauważyć to jest to forum o Gothicu (dziele Phiranii Bytes) a nie o Wiedźminie
(dziele CD Project RED). Więc to chyba logiczne, że MY gracze Gothica, mamy sentyment do tej gry i do podobnego jej Risena (dziecka tej samej firmy) a świadczy o tym to że jesteśmy aktywni mimo tego że Gothic został wydany już kilka dobrych lat temu:/
--- Koniec cytatu ---
Jestem fanem Wiedźmina i serii Gothic. Za Gothic 3 to nie stawiło się dużo osób nawet fani serii Gothic jak za Wiedźminem( w tym też ja) ,po drugie żeś palnął głupotę ,to że jestem fanem serii Gothic to muszę mieć sentyment do Risena? weź mnie człowieku nie rozśmieszaj ,bo palnąłeś głupstwo i mam z ciebie bekę. Risena darze trochę sentymentem ,a Wiedźmina darze bardzo wielkim sentymentem!

--- Cytat: Gordian w 08 Listopad 2009, 19:40:50 ---Więc jeżeli masz chęć opiewać pieśniami Wiedźmina to na bank znajdziesz takie forum, które traktuje właśnie o tej grze. Wtedy i ty będziesz szczęśliwy mogąc opiewać Wiedźmina (który i tak moim zdaniem nie może równać się z książką pod żadnym względem) a my będziemy mieli spokój bo nie będziesz nam "zatruwał" życia swymi prawdami.
--- Koniec cytatu ---
A co tu mi zabronisz? ,po drugie nie masz prawa żeby mnie wykluczyć z tego forum więc liż ogórka. Po trzecie jestem zarejestrowany na oficjalnej stronie CD PROJEKT RED o Wiedźminie.

Ainur:

--- Cytuj ---Otóż to ,każdy ma swoje ulubione gry.
--- Koniec cytatu ---
I każdy może wyrażać swoje zdanie o swoich ulubionych grach. Ale niestety są osoby, które zamiast uszanować taką opinię będą w ciągle gadać że taka gra jest lepsza.

--- Cytuj ---Nie mówię że Risen jest słaby ,bo jest bardzo dobry ,ale jest gorszy według mnie od Wiedźmina i wiele osób też tak sądzi.
--- Koniec cytatu ---
A wiele osób sądzi że Risen trzyma podobny poziom lub że jest lepszy. Znajdą się tacy, którzy wstawią się za Wiedźminem, a znajdą się tacy, którzy wstawią się za Risenem.

--- Cytuj ---Większość uznało że lepszy jest Wiedźmin od Gothica 3 i też tak będzie przy Risenie.

--- Koniec cytatu ---
Nie że większość uznało bo nie możesz dokładnie oszacować ile osób uważa że Wiedźmin jest lepszy.

Azariel:

--- Cytuj ---Buahaha ale ma beke Proglanq.
Oczywiście że grałem ,a jakbyś grał w Wiedźmina to byś wiedział a to świadczy że nie grałeś.
--- Koniec cytatu ---
To wytłumacz mi, czemu Wiedźmin jest lepszy od Risena? Nie wiesz? To czemu się wypowiadasz?

--- Cytuj ---Zapomniałeś tylko dopisać "Moim zdaniem"
--- Koniec cytatu ---
I kto to mówi...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej