Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Diego, Milten, Gorn czy Lester?

<< < (4/5) > >>

Ankh-Morpork:
Ja osobiście lubię wszystkich przyjaciół, aczkolwiek moim ulubionym jest Milten. Głównie z tego powodu, że jest najmilszy z całej czwórki. Nie jest może taki MACZO, ale nie jest znowu taki słaby.
To tyle, co do mojej opinii.

pzdr.-Ankh

Rygo Volloso:
Moją ulubioną postacią z tej czwórki jest Gorn. Potężny wojownik zawsze się przyda pomoże z jakimis potworami jest wielkim wsparciem i z pewnością bardzo uczynny dla przyjaciół i pomocny dla nich. Milten podobnie jak Gorn jest pomocny może mniej ale także lecz raczej od strony intelektualnej która raczej szczególnie w gorniczej dolinie była znacznie mniej ważna niż siła i mięśnie.

Krystian55:
Moją ulubioną postacią jest Diego. Uratował nas z ostrych tarapatów na początku, no i niezły z niego cwaniak. Poza tym był wielką szychą w kolonii

Gorn04:
Wszystkich baardzo lubię.

Diega za jego ciągłą chęć zysku.
Miltena za bezinteresowną pomoc.
Lestera za to że jest i ma fajny tekst na początku Gothic 2.
A szczególnie Gorna za tą sprawę z Krzykaczem.

Jeszcze Lee tu brakuje.

Bezimienna_:
jak dla mnie to Diego i Milten.
Diego pomaga nam od samego początku, przewija się przez całą grę, jest dobrym kumplem i ma fajny charakter :P poza tym, jakby nie patrzeć, jest postacią tajemniczą, o której, mimo że jest z nami od początku, nie wiemy praktycznie nic  
Miltena ogólnie lubię, za to, że jest magiem, jest sympatyczny i pomaga nam w naładowaniu Uriziela ^^

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej