Wtrącę tu swoje trzy grosze, bo mi jaja podchodzą pod gardło jak widzę niektóre wypowiedzi.
PO jest super. PiS też jest super. I git. Uwaga jak ktoś się znowu mnie doczepi to będę dalej pisać i się kłócic bo ja niepopuszczam.
Pozderki
Nie masz argumentów, obrzucasz ludzi wyzwiskami, jak cię przygniotą to mówisz 'Okej, okej, PO jest super, PiS jest super, ty jesteś super i ja jestem jeszcze bardziej super. Nie kłóćmy się, bo to nie ma sensu...'
Ta ale nad Bałtyk do Juraty a tam jest tanio. A Donuś za granice widać ze kasa mu się sypie.
Polityk nie zakonnik, na wakacje może jechać, gdzie mu się tylko podoba - każdy wie, że funkcja premiera to nie jest wolontariat, a zresztą Kaczyński chyba nie mieszkał w przyczepie, nie łaził w sandałkach i czapeczką z plecakiem i patrzył na pikne, o kolorze purpurowego gówna morze? Nawet jak się łamaga wypieprzył na schodach to go paru funkcjonariuszy BOR ochraniało, ba - do dzisiaj ochrania, mimo że w państwie jest już nikim.
Zresztą co to za argument 'Kasa mu się sypie, jest zły i jedzie za granicę! O!' Takie zachowanie jest, potocznie mówiąc - wieśniackie.
Ta sprywatyzowane lepiej bo w prywatnych rekach... płacić płacimy ale w prywatnych płacimy o wiele wiele więcej. A kto chce płacic więcej? Bo ja nie.
Czy nie mówiono już (w dziennikach po magicznej granicy 22:00, tylko dla takich dorosłych osób jak ty), że PiS dosłownie 'wpierdzielił' ten smaczek do programu PO, gdzie podobno (ja tam nie czytałem) go wcale nie ma?
Co do przestępczości - ostatnio rozbito gang obcinaczy palców, jedną z najgroźniejszych szajek w naszym kraju. 30 zwyrodnialców poszło do pierdla, a więc przestępcy nie latają po ulicy.
BTW: Już widzę jak te wszystkie Słowiki, Dziady i inne Parasoly biegają po miastach. Co ktoś, kogo zamknięto za kradzież dżemu, może zrobić prokuratorowi? Czyżby PO chciało zalać nas przestępczością, od tak dla zalania?
Sytuacje, kiedy więzienia opuszczają akurat masowe ilości drobnych przestępców zdarzają się we wszystkich europejskich miastach (ostatnio coś takiego było w Palermo), bo wyroki są krótkie, a rzezimieszków mało nie jest.
jeśli niedostamiemy gazu z rosji to nie będzie gazó
Nie przyszedł gaz do patkoza to niech patkoz idzie do gazó...
ci którzy popierają PO to debile i masówka którzy mówią to co słyszą od innych a sami gówno wiedza przez takich jak oni polska popada w anarchie
Debilami są osoby, które myślą, że w 100 dni można naprawić cały ten kraj. Jak świnie, byle by tylko dostać się do koryta...