Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Sytuacja w Polsce
Walentin:
czy ja wspomniałam coś o telewizji Trwam lub Radiu Maryja bo o ile to nie! PO drugie ta telewizja i radio może są dla nas smieszne bo i ja tego nei ukrywam ale ludzie chorzy którzy nie mogą wyjsć z domu na msze moga ja wysłuchać i obejrzeć za pomocą tych stacji. Ludzie starsi we większości (nie mówie ze wszyscy) nie lubia radii typu: Radio Zet lub telewizji typu: TVN. I niestety po tym co napisałeś będę dalej twierdzic ze nie wiesz co to PiS. Dobra uznam ze nie chce się z Toba kłócic bo to bezsensu. będziesz wypisywał ze wiesz co to PiS zcy jakieś tam Po i tak dalej etc. Dlatego nie warto się kłócic. zachowaj swoją teorię na temat tych partii ja zrobie tak samo a unikniemy kłótni. Tak najlepiej. Uznajmy: ty masz racje, ja mam racje. I gitas. Ty wiesz swoje i ja wiem swoje i już się ze soba nie bedziemy zgadzać. Dlatego mówie zaprzestańmy pisac na takie tematy. No chyba ze znowu obrazisz PiS to ja zaczne znowu. No ale po co się kłócić? Ja pzrestane oczerniac PO i git. Nie kłóćmy się bo mi się odpisywac nie chce palce mi odpadaja ,nei mam czasu. Ale jeśli nie odpuścisz to się dalej będę poswiecac...
Pozderki i na zgodę!
PS nie zgadzam się też z Dairin no ale dobra.
Visor:
Ech... mój drugi i ostatni post w tym temacie, bo szkoda czasu na takie osobistości jak ty.
Jesteś kimś kto potrafi tylko powtarzać zarzucane ci rzeczy. Tylko w przeciwieństwie do ciebie my jakoś próbujemy to udowodnić. Ty jesteś niczym właśnie politycy PiS. ÂŚlepe oskarżenia bez cienia dowodu. Puste słowa rzucane przez pustego człowieka. Choć nie wiem czy słowa 'Puste słowa" nie jest zbyt zaawansowany językowo dla kogoś kto mówi, że będzie walił literówki jak chce? Chcesz dobrze dla kraju? Haha... śmiechu warte. Jak nawet języka nie szanujesz.
Ja jestem żenujący... a jakiś cytat na to? Cokolwiek? To za dużo na ciebie, bo ty tylko miotasz słowami, które mają sprowokować człowieka. Powiem jedno - słabo ci to wychodzi. Dyskusja z tobą w realu? No proszę... głupiego bym zabił a za człowieka bym poszedł siedzieć? Litości.
Ty nawet nie potrafisz dać kontrargumentów. Durne, głupie, ślepe zarzuty bez cienia poparcia jakimikolwiek słowami.
Co do mózgów wszechświatów. To była mocna ironiaa. Daje ci znać bo już w jednym temacie pokazałaś, że nie masz pojęcia co to jest. Więc ostrzegam, bo sobie nogi połamiesz... Ty jesteś kimś kto udaje taki mózg. Wszystkim zarzucasz brak wiedzy, a ty co robisz? &#*@^# farmazony jakby cię ktoś walnął szpadlem w potylicę.
A co do tego, że oglądasz telewizję. Sama pisałaś, że prasa kłamie nieraz oczernia... a telewizja prawdę ci powie? Hm? Poza tym wierzysz tym przejętym przez PO oddziałom TVP? Przecież jak to mówił sen-sei Kaczuszniczek Jarek, media knują spisek. ;] Jak mówił Niesiołowski : Kaczyński jest jak Gomółka. Każdemu kto na niego naskoczy zarzuca atak na demokracje i czarny PR.
Wiem, że ty tego nie zrozumiesz. Jesteś po prostu za bardzo zapatrzona w siebie. Myślisz o sobie za dobrze by przyjąć krytykę. Twoja nastroszona duma nie pozwala na to. Musisz bronić się wszelkimi środkami choćby nie miały sensu. Jak około 70% treści twoich postów w tematach o Aborcji, Kobietach/Mężczyznach czy tutaj.
I na tyle kończy się mój udział w tym temacie. Bo każdy temat gdzie pojawiasz się ty przekształca się w cyrk. I możesz sobie teraz na mnie pisać co chcesz. Twoje słowa są warte tyle co pusty karton zmoczony przez deszcz.
Dee'mon:
--- Cytuj ---taaa a Tusk jeździ za granicę na narty na pewno jedzie tam zadarmo... .Spójrz na to jacy zamożni są we wiekszości ludzie PO sami praktycznie bogacze. Lepiej zamiast jeździć na drogie wakacje by dali podwyżke.
--- Koniec cytatu ---
A Jaruś to nie jeździł na urlop tak?
--- Cytuj ---Tak pzredłużenie z Rosja to pies.
--- Koniec cytatu ---
Brawo w tej wypowiedzi potwierdziłaś swoją głupotę i brak argumentów.
--- Cytuj ---O Boze ależ ty głupote napisał ja krece w zyciu czegoś takiego nie widziałam. I znów jak zwykle sobei oglądałam wiecie co i było o Panu Stokłosie. Otóż kompletną bzdura jest to iz napisałeś coś o domniemaniu niewinności i o braku podstaw. są podstawy tylko Pan Stokłosa finansuje PO więc chyba (nie słyszaliscie o tym) PO musiało wypuscić Pana Stokłosę. A PiS go chciał zamknąć. No a oto dowody iz Pan Stokłosa jest winny i to bardzo:
- Oszukiwał skarb Państwa niepłacąc podatków za swój majątek,
- Ma masarnię z której cały "syf" jest wylewany w grunt. Ludzie mieszkajacy w poblizu tej masarni chorują na choróbstwa poprzez to. ja dziekuję jaki tam smród,
- Ten człowiek uciął na zywca swojemu pracownikomi palec. To musiało boleć.
--- Koniec cytatu ---
A czy wyrok już zapadł bo jeśli nie to nieważne czy masz dwie głowy czy zesrasz się w majtki lub zrobisz coś innego to i tak on nie jest przestępcą i jest niewinny.
--- Cytuj ---Yhymmm masz lekceważące podejscie do ważnych i poważnych spraw. Otóz sprywatyzowanie specjalistycznych szpitali jest makabryczne gdyż ile ludzi chce płacić niezłą kasę za przebywanie w takim szpitalu he? Czy kogoś stać? No oczywiście bogaczy tak ale ja sama powiem ze bogata nie jestem. A więc wniosek taki że biedny do piachu a bogaty zyc ma dalej.
--- Koniec cytatu ---
A nie wiem czy wiesz sprywatyzowane szpitale lepiej sobie radzą a na opiekę zdrowotną płacimy i tak i tak.
--- Cytuj ---Ta moje argumenty są zyciowe i prawdziwe, realne. A twoje? Lepiej nie mówić.
--- Koniec cytatu ---
To ci powiem ze nie masz pojęcia o życiu. A co do argumentów to wiesz gdzie takie bujdy możesz sobie wsadzić?
--- Cytuj ---TVN 24 tak? Psss Boze posikam się zaraz... a wiesz kto rządzi TVN 24 ? Kogo to telewizja i kto ma duże wpływy w niej bo ja wiem a ty się możesz domyślać chyba więc teraz walnałes taka głupote że hej. A twoje posty to są dopiero dziecinne. I nei bierz się znowu za takiego dososłego.
--- Koniec cytatu ---
Tak wiem ale ty wiesz lepiej prawda? TVN24 jest telewizja która nie popiera nikogo ale co ja tam wiem ty przecież wiesz lepiej.
No cóż Walentin jesteś rozpieszczoną gówniarą która nie ma pojęcia o polityce co w tym temacie udowodniłaś. Ja nie uważam się za dorosłego za to ty uważasz się za pępek świata i wszech widzącą. A znając cię zarzucisz mnie hasłami "o tu się posikałam "jesteś śmieszy" etc.
Walentin:
"A Jaruś to nie jeździł na urlop tak?"
Ta ale nad Bałtyk do Juraty a tam jest tanio. A Donuś za granice widać ze kasa mu się sypie.
"Brawo w tej wypowiedzi potwierdziłaś swoją głupotę i brak argumentów."
Taa sam jesteś niemadry i piszesz głupoty bo argumenty przedstawiłam w poprzednich postach na to pytanie oczywiscie mogę je jeszcze raz napisać ale mi się nie chce. Takze argumenty mam a twoja głupota wyszła już dawno na jaw. ;pp
"A czy wyrok już zapadł bo jeśli nie to nieważne czy masz dwie głowy czy zesrasz się w majtki lub zrobisz coś innego to i tak on nie jest przestępcą i jest niewinny.
"
Tak jak obciał człowiekowi palec... jak oszukał skarb Państwa co było mu udowodnione to nie jest przestepca tak? Umożono mu wielomilionowe podatki... chłopie jak ty twierdzisz ze taka osoba jest nie winna to idź się schowaj bo nienadajesz się aby w ogóle wypowiadać się w takich tematach.
"A nie wiem czy wiesz sprywatyzowane szpitale lepiej sobie radzą a na opiekę zdrowotną płacimy i tak i tak."
Ta sprywatyzowane lepiej bo w prywatnych rekach... płacić płacimy ale w prywatnych płacimy o wiele wiele więcej. A kto chce płacic więcej? Bo ja nie.
"To ci powiem ze nie masz pojęcia o życiu. A co do argumentów to wiesz gdzie takie bujdy możesz sobie wsadzić? '
To ze jak są dowody przedstawiane publicznie i jest to wszystko co powiedziałam udowodnione to to są bujdy tak? Nie doprowadzaj mnei ponownie do smiechu. TO JEST PRAWDA a ty poprostu nie chcesz się z tym pogodzic. Dlatego tak najwyraźniej piszesz.
"Tak wiem ale ty wiesz lepiej prawda? TVN24 jest telewizja która nie popiera nikogo ale co ja tam wiem ty przecież wiesz lepiej."
przepraszam ale co do telewizji TVN 24 i w ogóle TVN to niestety wiem chyba więcej niz ty.... ;pp
"No cóż Walentin jesteś rozpieszczoną gówniarą ".
I w tym momencie nie wiedziałes co napisac więc mnei obraziłeś. I powiem ci coś może i dla Ciebie jestem gówniara ale przedstawiam ci fakty o których nie masz pojecia.
"Ty jesteś niczym właśnie politycy PiS"
Acha wiesz co ci powiem to PO jest niczym i zawsze niczym pozostanie. dzieki takim ludziom jak Ty i całe jakieś tam PO tacy ludzie jak ja czuja się jakby powrócił komunizm. Który małymi kroczkami z powrotem doszedł do władzy.
"Ty nawet nie potrafisz dać kontrargumentów. Durne, głupie, ślepe zarzuty bez cienia poparcia jakimikolwiek słowami. "
Tak na pewno ślepe tak dobra wg ciebie slepe. A ja podaje prawdziwe zdarzenia. A ze ty nie możesz się z tym pogodzic i w to nie wierzysz myslisz ze to kłamstwa to trudno nie mój problem.
"A co do tego, że oglądasz telewizję. Sama pisałaś, że prasa kłamie nieraz oczernia... a telewizja prawdę ci powie?"
To zależy jaka telewizja, jakie radio... jakie programy ;)
"Twoja nastroszona duma nie pozwala na to. Musisz bronić się wszelkimi środkami choćby nie miały sensu. "
Taaa na pewno bezsensu jak one są sensowne w zupełnosci. Bo są udowodnione. nie wiesz co powiedziec to zajmujesz się moja osobą.
Dobra ja tu na Beke z wami i na wesoło a wy to na powaznie ja z wami nie wytrzymuje i zaczynam pojmować czemu na tym forum jest tak mało dziewczyn. No dobra mi się już nie chce z wami kłócić dlatego przepraszam ale ie zajmujcie się moja odpowiedzią. piszcie w swoim imieniu i koniec. Ja tam uważam że nie powinien być załozony taki temat bo ci co są za PO maja swoje racje a ci co są za PiS też mają swoje racje i koniec tego się niezmieni. a brac udział w kłótni non stop to bezsensu. przepraszam ale ja chce zakończyć ten spór i zreby było porówno:
PO jest super. PiS też jest super. I git. Uwaga jak ktoś się znowu mnie doczepi to będę dalej pisać i się kłócic bo ja niepopuszczam.
Pozderki ;*
Anmarius:
--- Cytuj ---Ta ale nad Bałtyk do Juraty a tam jest tanio. A Donuś za granice widać ze kasa mu się sypie.
--- Koniec cytatu ---
Eee, przepraszam, ale za granicą też jest tanio, jakbyś nie wiedziała? Tak naprawdę, to ja wiem, gdzie pojechał Pan Premier. Do Włoch, do miejscowości zwanej Moeną w góry Dolomity. W tym kraju za narty nie płaci się niewyobrażalnych sum, za karnety płacisz mniej niż 1000 zł, a za hotel jakieś 2000 zł. A za tę sumę możesz sobie pojeździć po całych Dolomitach, ale widząc, że Pan Donald jeździ tylko na Moenie, to karnety kosztują mniej. A jak zapłacisz tyle za hotel, to jest on naprawdę niezły. Z tego wszystkiego wyszło jakieś 3000 zł, może trochę więcej karnety i wyżywienie. No i co z tego wynika? Tak bardzo drogo?
Dla nie wtajemniczonych, mój ojciec i ja z nim rozmawiałem i nam o tym mówił...
Oj Walentin... Do ciebie mówić jak do ściany...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej