Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Przesyłka
Daedagor:
Bo w CDprojekcie sciemniaja.Ja wczoraj zamowiłem Worms:Forts Oblężenie i jak potwierdziłem t mailu pisze ze ta gre dostane 8 listopada(czyli dzisaj) a tu co nic.A zazanaczylem przesyłke kurierska.
Kiedys ten problem miałem z gra Age of Empires III
Isentor:
Wątpię zapewne wysłali grę zaraz po zamówieniu jednak znając prace poczty polskiej nie miałbym zbyt dużych nadziei. Każdy wie, że to banda patentowanych leni przynajmniej w moim miasteczku...kiedy już paczka i tak z opóźnieniem dojdzie do poczty miejskiej trzeba czekać kilka dni aż listonosz z łaski swojej przywiezie ci ją do domu...zazwyczaj sam po nie chodzę...
SzpakU:
Ja zamowiłem pre-order i zaznaczyłem przesyłkę kurierską. Miało przyjść drugiego listopada a nie przyszło . Na szczęście doszło drugiego dnia czyli trzeciego listopada. Najciekawsze jest to że gdy sprawdziłem 2 listopada status przsyłki przez track&trace miałem tam napisane że
dor 03,11,06 02/11/2006 15:00:00 Umówiony późniejszy termin doręczenia KTW
Chociaż nie dzwoniłem ani nie gadałem z kurierem, ktory w ogole nie pojawił się u mnie w domu. Na szczęście doszło następnego dnia i gdy się spytałem gościa czemu nie dzień wcześniej powiedział że nie dostał nawet tej paczki w tą okolicę i nikt go o niej nie powiadomił. Prawdopodobnie zaszła jakaś pomyłka. Więc nigdy nie jesteśmy pewni czy dotrze zawsze na czas nawet wtedy gdy korzystamy z kuriera.
Khaleb:
Ja mieszkam w Strzelinie (dolny slask) i wlasnie dostalem dzisiaj avizo, ALE paczki nie odbiore bo bylem dzisiaj we Wroclawiu, wstapilem do Media Markt i zobaczylem ze Gothic jest po 99zl :) zakupilem, podziekowalem CD-projektowi-przeciez mam takie prawo o ile paczka bedzie nienaruszona.Gdybym nie musial czekac tyle czasu pewnie bym tego nie zrobil, ale nie moja juz wina ze nerwy mialem zszarpane przez poczte polska( banda zlodzieji).Takze prosze o zamkniecie tematu.Pozdrawiam i dzieki za wszystkie odpowiedzi...
Nawigacja
Idź do wersji pełnej