Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Najlepszy Avatar IV

<< < (5/7) > >>

wErNi:

--- Cytat: Altair ---To ja pozwolę sobie odpowiedzieć, że po pierwsze - stosunkowo mało ludzi posiada takie umiejętności, po drugie to teraz jest coraz więcej takich humorystycznych avatarów (jak mój, czy Peanuta),  po trzecie to jak sprawdzisz czy to ktoś zrobił czy ściągnął z neta ;P.
--- Koniec cytatu ---
Wystarczy, że ktoś napisze przy avku, że robił go sam. Takie rzeczy można łatwo załatwić. heh śmieszy mnie jedna sprawa. Padają posty dla Altaira z gratulacjami za świetną robote odnośnie miśka, ale gratulacje nie idą do odpowiedniej osoby, bo to nie on robił. Avatarek krąży po internecie już jakiś czas.
Do aktualnego systemu oceniania avatarów nic nie mam i do ciebie Altair też, ale przy avatarze można byłoby zamieścić info skąd pochodzi avek żeby chociaż nie mamić innych użytkowników   :

Altair:

--- Cytat: wErNi ---Wystarczy, że ktoś napisze przy avku, że robił go sam. Takie rzeczy można łatwo załatwić. heh śmieszy mnie jedna sprawa. Padają posty dla Altaira z gratulacjami za świetną robote odnośnie miśka, ale gratulacje nie idą do odpowiedniej osoby, bo to nie on robił. Avatarek krąży po internecie już jakiś czas.
Do aktualnego systemu oceniania avatarów nic nie mam i do ciebie Altair też, ale przy avatarze można byłoby zamieścić info skąd pochodzi avek żeby chociaż nie mamić innych użytkowników   :
--- Koniec cytatu ---

Gdybym tylko wiedział kto go zrobił, to mógłbym napisać :P. Jeśli chcesz znaleźć autora jakiejś tam graficzki z miliardów innych krążących po sieci, to powodzenia :).

wErNi:
Nie Altair... źle mnie zrozumiałeś. Chodziło mi o to, że można byłoby wpisywać obok avka coś w stylu "wykonane własnoręcznie" lub "graficzka pobrana z neta." Mała krótka informacyjka, żeby ludzie wiedzieli czy głosują na prace użytkownika forum, czy plik jest najzwyczajniej ściągnięty z innych stron.

Altair:
W takim razie, gdybym napisał, że sam go wykonałem, to uwierzyłbyś mi? Pewnie nie :p. A co z tego, jak i ja mogę być autorem i mogę też nie być autorem. Avatary czy sygnatury robić umiem w miarę dobre (patrz poprzednie konkursy - prace na podium wszystkie były wykonane przeze mnie :P, mój obecny sig też), ale po prostu ten misiek mi się podoba i go mam. W tym konkursie chodzi raczej o to, komu jaki avatar najbardziej się podoba, a nie kto bardziej się postarał przy tworzeniu, lub przy ściąganiu z internetu :). Ale w każdym razie rozumiem cię, po części masz rację.

wErNi:

--- Cytat: Altair ---W takim razie, gdybym napisał, że sam go wykonałem, to uwierzyłbyś mi? Pewnie nie :p. A co z tego, jak i ja mogę być autorem i mogę też nie być autorem. Avatary czy sygnatury robić umiem w miarę dobre (patrz poprzednie konkursy - prace na podium wszystkie były wykonane przeze mnie :P, mój obecny sig też), ale po prostu ten misiek mi się podoba i go mam. W tym konkursie chodzi raczej o to, komu jaki avatar najbardziej się podoba, a nie kto bardziej się postarał przy tworzeniu, lub przy ściąganiu z internetu :). Ale w każdym razie rozumiem cię, po części masz rację.
--- Koniec cytatu ---
No gdybyś napisał, że sam go wykonałeś to bym ci nie uwierzył (jak już wspomniałem, ten avek krąży po necie już spory kawał czasu) i zdenerwował że ktoś sobie przywłaszczył czyjąś prace pisząc, że się ją samemu wykonało. Wiem jakie robisz prace bo oglądałem je wcześniej i przyznaje, że są dobre. Ciesze się że misiek ci się spodobał i że go masz   , ale patrząc na twoje prace, wiele osób uważa że to twoja praca i to mnie deczko drażni, że pochwały idą nie tam gdzie trzeba. Tak w ogóle proponuję przenieść dalszą rozmowe na gg bo mały offtopic się zrobił  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej