Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Kiedy wyruszyliście do Vengardu
Ponurak:
Poszedłem tam zgodnie z fabułą. Miałem fire sworda i tarcze czaszki. Pancerz był chyba średni. Buntownika oczywiście. Posiadałem też większość umiejętności bojowych i myśliwskich. Temat trochę denny. To tak jakby zrobić temat czy zbierasz ziele lecznicze koło czegoś tam.
xman007:
No fakt temat trochę denny ale co tam.
Ja ruszyłem tak kolo 30 lvl nie było strasznie, owiedziałbym ze nawet przyjemnie.
Miałem już spore doswiadczenie po obaleniu chyba dwoch lub trzech miast.
Vengard nie jest jakims strasznym wyzwaniem.
Lepiej zalozyc temat na jakim levelu wyruszyliscie do nordmaru. Ja majac 45 lvl nie byłem zadowolony z mocy jaka posiadam za to moi wrogowie i owszem. W nordmarze nie jest lekko poniewaz nie jest az tak łatwo dojsc coś kolo 50 lvl. Chodzi mi o to ze trochę trzeba się na łazic i na zwiedzac itp., itd.
Pozdrawiam,
Ingmar:
Ja mialem ok. lvl 30...Jakis miecz atk.100(a pozniej miecz Nordmarczyka po tuningu 110atk.) ,sredni pancerz buntownika, i sobie poradzilem tam raczej bez większych problemów... Wg. mnie temat ciekawy ale do póżniejszych etapów gry...
Tukan:
Ej no może nie najciekawszy temat, ale ja sam też nie mam pomysłów na tematy, a o czymś trzeba pisać. 25 level FIRESWORD, KOSA(Walka w zależności od humoru); średni pancerz buntownika.
Kamis:
~25 lvl. Ardea-Redock-Cape Dun- Montera- Okara- Gotha- Vengard
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej