Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Kiedy wyruszyliście do Vengardu
Russel:
W tym temacie bedziecie mogli pisać kiedy wyruszyliscie do Vengardu ( chodzi oto jaki mieliscie lv , ekwipunek itd )
jeśli omnie chodzi to ja WYRUSZYÂŁEM mając:
22 lv
210 sily
byłem mistrzem walki b. jednoręczną
miałem silne parowanie ciosów tarcza
byłem mistrzem w kuszy
mając 260/260 HP (innos mi trochę dodał ;p )
a tera ekwipunek:
45 mikstur leczniczych
85 smażonego mięsa
300 bełtów
kusza co zabiera 100 ( chyba ;p )
miecz , niepamiętam nazwy ale po zaostrzeniu ma 85 obrażeń , chyba się nazywa długi miecz
tarcza palladyna ( zużyta , zabrana temu paladynowi z przełenczy do Varantu )
Sredni pancerz buntownika
hełm pierwszego palladyna
i to chyba wszystko , tera wy napisze z czym wyruszyliscie do vengardu
acha , jeśli ktos jeszcze niebył może napisac że MA ZAMIAR WYRUSZYĂ z takim i takim lv. tylko niech napisze że ma zamiar , a jak ktoś byl niech napisze że BYÂŁEM
PozDRo Russel
P.S. jeśli był już taki temat to przepraszam
YanCo:
jedno ci powiem.Idź najpierw na Nordmar dopiero potem będziesz mógł tam iść nie będziesz miał problemów z większością misji,a po za tym radziłbym jeszcze sporo doświadczenia nabrać:)A wszystko pójdzie jak po maśle:)
Russel:
Jezu , ty tu masz pisac kiedy poszleś do vengardu a nie mi tu jakies strzelac porady , ja wiem co mam robić -.- , napisz kiedy poszles do vengardu a jak nie to
bye bye
to się też tyczy innych , pisac tylko kiedy wyruszyliscie do vengardu na jakim lv z ekwipunkiem tak jak ja -.-
velkow:
Od razu po Myrtanie, prawie nic nie miałem :-)
Leon91:
Do Vengardu można iść w sumie już na początkowym etapie gry bo przecież orkowie w Gothic 3 nie są już tak potężni jak w poprzednich odsłonach serii(tam spotkanie z orkiem na początku to praktycznie pewna śmierć-tak wiem wiem,w Gothic 3 bezimienny już co nieco potrafi bo przecież to jest jakby nie było kontynuacja)jedyny problem mogą stanowić szamani oraz kusznicy w większych grupach,jednak istnieje bardzo prosta droga na dojscie do króla.Ja nie pamiętam zbytnio kiedy poszedłem do Vengardu jednak miałem wtedy chyba zbroje buntownika(ta 25% raputacji xD)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej