Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Problem z artefaktami Adanosa;
jecku:
Witam,
Zebrałem wszystkie artefakty Adanosa (Szata+Korona+Amulet+2 Pierścienie), chcę wybrać drogę Innosa - idę do Rhobara a tam tylko żeby go okraść,
poszedłem do Xardasa - "żeby zrobić naprawdę dobrą miksturę potrzeba ciszy ble ble ".
Po prostu nie ma opcji dialogowych.
O co chodzi ? Co mogłem zrobić nie tak ? Puchary już zrobiłem, porozdawałem ale nie wszystkie zostały mi 4. Wyzwoliłem całą Myrtanę.
Pozdrawiam.
Mantos:
Dostałeś berło Varantu? A artefakty masz z kodu?
jecku:
--- Cytat: Mantos ---Dostałeś berło Varantu? A artefakty masz z kodu?
--- Koniec cytatu ---
Artefakty sam zbierałem bez żadnych kodów. Może nie w sposób do końca oficjalny je zdobyłem (jak chciałem klucz zdobyć to zabijałem, chyba tak można?) ale bez kodów. Berła Varantu nie brałem. Gdybym nie czytał na necie to bym nawet nie wiedział o jakie berło chodzi, nic w grze o tym nie mówili.
A... jak byłem w klasztorze na początku gry, dostałem się do Miltena i dał mi puchar, to potem jak znowu wróciłem żeby z Innosem porozmawiać, to wszyscy o mnie zapomnieli tak jakbym był tu pierwszy raz .
Mantos:
Pewnie to bug, po prostu od nowa masz wszystkie opcje dialogowe. A w innych miastach też tak jest?
jecku:
nie, a jeszcze z gornem mialem tak ze musialem go wykupic a jego nawet nie bylo, w Reddock siedział i wino pił ;p.
Jest więcej bugów niż grania ;o
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej