Strefa pomocy > Gothic

monety

(1/3) > >>

franki:
Witam.To mój debiut na Forum.Gram w Gothic od lat,przeszedłem grę ponad 100 razy (słownie sto),i wciąż nie wiem wszystkiego.Może to czyni ją tak świetną?Niemniej jednak uznałem,że czas poznać pewne odpowiedzi.Na początek-po kiego grzyba w Gothic 1 są monety?I to w dwóch rodzajach?

Eregrin:
Nie mam pojęcia... Pewnie taki jak by dodatek...

stefan666:
Ekm.. po 1 Witaj w naszych szeregach po 2 to taka ozdoba potym jak jeszcze kolonia nie byla pod bariera PÂŁacono jeszcze monetami a mam teraz do ciebie pytanie jak 2 rodzaje?

--- Cytuj ---Tylko ozdobnik?W takich ilościach?Te monety idą w tysiące...
--- Koniec cytatu ---

sam zalzlem jakies 30 min temu 10000 tys tych monet w 1 skrzyniu w wiezy gmoeza jest ich az 3456

Baś-ka:
No właśnie z tego co wiem to są tylko monety nie ma chyba czegoś takiego jak Monety 2 ? Po za tym monety w ogóle się nie przydają do niczego nawet nic nie są warte możesz najwyżej je sobie zostawić na plau wymian i przyjśc sobie po nie w Gothic 2   .

franki:

--- Cytat: Rahtar ---No właśnie z tego co wiem to są tylko monety nie ma chyba czegoś takiego jak Monety 2 ? Po za tym monety w ogóle się nie przydają do niczego nawet nic nie są warte możesz najwyżej je sobie zostawić na plau wymian i przyjśc sobie po nie w Gothic 2   .
--- Koniec cytatu ---
No są dwa rodzaje,zbierajcie wszystkie i sprawdżcie w ekwipunku-są umieszczone na dwóch pozycjach i nieznacznie różnią się wyglądem(te mniej popularne są bodajże tylko w okradanych przez nas skrzyniach w magazynach wieży zamku).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej