Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Komputer vs konsole

<< < (2/11) > >>

Isentor:

--- Cytat: Anaconda ---Kłócicie się jak małe dzieci, temat jest o konsolach nowej generacji, a wy piszecie spam o PS2 :/

--- Koniec cytatu ---
O konsolach również więc wyjaśniamy fakty...

--- Cytat: Anaconda ---A emulator na komputerze POWINIEN chodzić na każdym komputerze praktycznie co zżera naprawdę dużą ilość mocy!

--- Koniec cytatu ---
Powtórzę to po raz tysięczny...nie ma emulatora, który działa na 100% i na razie nie zapowiada się taki.

--- Cytat: Anaconda ---A np. spróbuj uruchomić grę na PC na PS2 - nie uruchomisz w ogóle, i co? Zatkało?

--- Koniec cytatu ---
no coment...  

Anaconda:
Przecież ja tylko żartowałem z tym emulatorem :P I oto mi właśnie chodzi, co to za niby argument wyższości PS2 nad komputerem bo emulator nie potrafi uruchomić żadnej gry na niego w odpowiednich FPS'ach (jakieś 2D działają z tego co słyszałem, ale załóżmy, że nie da się) jak PS2 nie uruchomi gier na PieCa?
Tak więc wszystkie twoje argumenty są po prostu głupie i ich nie rozumiem kompletnie.

Isentor:

--- Cytat: Anaconda ---Przecież ja tylko żartowałem z tym emulatorem :P I oto mi właśnie chodzi, co to za niby argument wyższości PS2 nad komputerem bo emulator nie potrafi uruchomić żadnej gry na niego w odpowiednich FPS'ach (jakieś 2D działają z tego co słyszałem, ale załóżmy, że nie da się) jak PS2 nie uruchomi gier na PieCa?
Tak więc wszystkie twoje argumenty są po prostu głupie i ich nie rozumiem kompletnie.

--- Koniec cytatu ---

PS2 czy inny ogólnie każda konsola to sprzęt do gry ewentualnie oglądania filmów i słuchania muzy i tylko takie ma zastosowania. Komputer ma to do siebie, że posiada tysiące funkcji więc nie widzę porównywania tych dwóch sprzętów pod tym względem.

Konsola jest do gry zaś komp jest do "wszystkiego" i nigdy nie będzie idealny w każdej kategorii gdyż został przystosowany do ogólnego użytkowania.

Anaconda:
I tu się z tobą zgadzam :) Ewentualnie komputer jeżeli chodzi o gry ma zupełnie inny styl cRPG'ów. No i ja niezbyt widzę granie w FPS'y albo RTS'y na padzie, chociaż to pewnie kwestia przyzwyczajenia. Dlatego ci co wolą zręcznościowe gry wybiorą PS2 a strategie i FPS'y + internetówki wybiorą pewnie komputery. (Jeśli idzie o gry, jak o pracę to oczywiście komputer wygrywa)

DeadFish:
My tu tlen tlen, a tymczasem SONY ogłosiło, że PLAYSTATION 3 nie ukaże się w Europie przed marcem 2007...rotfl...ta firma to kpina...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej