Witam dawno mnie nie było na stronie, i opuściłem się trochę w newsach i innych rzeczach, czego muszę nadrobić. Ale wróćmy do mojego problemu, na rapirshade (dobrze napisałem xD?) jest dużo fajnych rzeczy chodzi mi filmy, gry, itp. Albo i też spolszczenie dubbingowe do Assassins Creed tyle że to jest w paru plików rar. Chcę wiedzieć jak można z tamtąd ściągać bez limitów otóż szukałem znalazłem dotychczas 3 sposoby.
1. Zmienne IP albo manualnie ale to już czarna magia (dla mnie) i ja się tego boje że później całego neta zwale xD.
2. Program rapget pobiera wszystko z rapida lub innych np. megaupload, ale ja mam tu problem gdy już dałem stronke dałem na jaką partycje ma pobierać (jest dużo miejsca) daje start download i tu piszę oczekiwanie czy jakoś tak z 30 sek i tak cały czas tyle że już 5 minut xD. I tak w kółko.
3. No i 3 ostatni sposób darmowe konto premium za ilość pobranych (twoich) plików są punkty jak się dojdzie do chyba 10000 pkt. o ile pamiętam to masz za darmo konto. Ale też tu jest problem nie wiem może kto by ściągał moje pliki aż tyle razy xD.
Proszę o coś co można pobierać bez limitów z rapida (żeby działało w 100%) lub też o poradę rapgeta dlaczego nie działa? PLZ