Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Nauczyciele
irus:
Jaki nauczyciel moze zwiekszyc moja sile w gorniczej dolinie a sily mam 128. Jak w gorniczej dolinie nikogo takiego nie ma to mozecie podac w khorinis.
krassus:
Podstawowa sprawa! W jakiej jesteś goldii? W GD nikt nie zwiększy Twojej siły na takim poziomie. Możesz ewentualnie spróbować u ÂŁowcy Smoków który razem z trzema kompanami zajmuje jaskinię nieopodal wodospadu. To ten stojący tuż przed wejściem który poprosi Cię o coś do picia!
Shadown:
W GD chyba nie ma takich osób. Ten o którym mówi krassus to chyba uczy walki bronią ale nie jestem tego pewny. Ja jak chciałem nauczyć się siły to zawsze biegłem z tym do Torlofa. Stoi blisko miejsca teleportacji run i uczy do bardzo dużej ilości pkt. siły. Tylko nie wiem czy on uczy wszystkich czy tylko najemników.
irus:
Jestem paladynem. A czy przypadkiem diego nie uczy sily gdy przyniesie mu się jego sakiewke ze zlotem?
Shadown:
Diego uczy więc do niego możesz się udać. Więc jeśli Torlof nie może Cię szkolić to udaj się do Diega. Lares też uczy nas zręczności i siły ale z tego co pamiętam ma limit do 90.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej