Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Problem z Huno

(1/2) > >>

Walar:
Mam taki nie mały problem z Huno. Czytałem w solucji, że żeby móc dalej robić zadanie "Próba zabójstwa" muszę wcześniej pogadać z kilkoma kopaczami a potem z Huno, który ma mi kazać iść do karczmy. Lecz niestety nie chce on mi tego kazać ;), a co gorsza, nawet nie kazał mi odzyskać swojej paczki ze stalą. Mam nadzieję że zrozumieliście o co mi chodzi ;p. Więc co mam zrobić...?

PLShayloPL:
Rozmowa z kopaczami nie wystarczy musisz jeszcze pogadać z tym typem ( nie pamiętam jak ma na imię ) ale pracuje dla Huno piłuje drewno obok niego. Musisz go pozaczepiać aż się wreszcie wygada.

MrCzarnymen:
To właśnie od karczmarza dowiadujesz się że masz iść do Huno, ale kowal nie chce ci nic powiedzieć więc pare razy musisz zaczynać rozmowę z jego pomocnikiem. Proste?

W tym samym czasie co mt17 odpowiedziałem... zabawne.

Walar:
Z pomocnikiem też gadałem, a Huno i tak nie chciał mi nic powiedzieć na ten temat.

Lord Scorpio:
W sumie z tego co pamiętam musisz pogadać z karczmarzem póżniej z kopaczami a dalej z pomocnikiem Huno, ważna sprawa skasuj gościa który Cię zaczepił po wejściu do obozu bandytów, kolejna rzecz musisz porozmawiać z kopaczem, który jest obok nigo Emilio chyba i to on wyjawiTobie imię Huno:) mam nadzieje, że nie opisałem zbyt skomplikowanie;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej