Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Soldat

<< < (2/3) > >>

Arkhan:
Krótko i bez zbędnych ceregieli ;

Wersja 1.4 już pod ostrzałem!
[img]http://img252.imageshack.us/img252/1143/soldat14oc0zc5.gif\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Każdy fan tej gry czekał na ten moment ponad rok. Poprawiono wiele bugów, ale również ulepszono dotychczasowe opcje gry. Dodano sporo map, a  od teraz można mieć własny radar [mając zarej. gre], czy również inne nowe całkiem dodatki! Sama gra oferuje więcej zajebistej rozgrywki czego przekonałem się podczas testów 1.4 na niemieckim serwerze na którym spotkałem uradowanych polaków z gry. Faktycznie, pociski np z Ak czy miniguna są wystrzeliwane szybciej, a noże dolatają dalej! To jeszcze nic, poprawiono masę rzeczy, dodano sporo kolorów, więc gra jest o wiele bardziej przyjemna. Jeżeli chcecie się dowiedzieć więcej, zapraszam na stronę www.soldat.pl po prostu do samej gry. Polska gra cieszy się uznaniem na całym świecie, co raz bardziej znajduje nowych fanów. Krótko mówiąc, enjoy!

Pozdrawiam.

Casano:
Soldat, szczerze mówiąc, nie przypadł mi do gustu. Niestety gra naprawdę szybko mi się znudziła, i w trybie natychmiastowym zaprzestałem w nią grać. Gra, może i prezentuje się sie ładnie, jednak posiada w sobie coś monotonnego, co mnie odstraszyło. Na pewno, można się przy niej rozerwać jeżeli mamy trochę czasu wolnego.

Podsumowując, jeżeli nie jesteś fanem tego typu gier na pewno nie spędzisz przy niej dużo czasu. Fajna, i rozluźniająca gra, tak mogę ją podsumować.

Dydzio:
Od jakiegoś czasu gram w grę polskiej produkcji "soldat". Chciałbym poznać wasze opinie na temat tej gry.
Mi się podoba i lubię sobie pograć w to od czasu do czasu. Piszcie!

PLShayloPL:
Ja też gram W soldata 1.4.2 od paru lat ale rzadko, dla mnie to fajnie się strzela i zabija bo dużo krwi jest   , ale bardziej lubię grać w Climby.

BeoWolf:
Sciągnełem ja ale kiedy włanczam to wyskakuje mi bład "Program Soldat przestal działac"  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej