Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Nie mogę dostać się do zamku
mdr133:
Jestem w Górniczej Dolinie i nie mogę dostać się do zamku. Brama jest zamknięta. A muszę spodkać się z tym całym generałem czy jak mu tam. Pomocy!
Dariufu:
ok
musisz obejść zamek ( uważaj na orkowie i wargi ) aż dojdziesz do wielkiego taranu ( tak jakby ogromny pień i po nim wejdź do zamku ) a kapitan Garond jest tam gdzie w Gothic 1 Gomez
Martwy Kalafior:
Obejdź teren, ostrożnie. Znajdź taran. Szybko przebiegnij po taranie, powspinaj się i jesteś w zamku.
Taran jest jasnobrązowy, łatwo go znaleźć. Uwaga na orków!!!
krassus:
Jak dojdziesz do rzeki, wejdź do niej i zacznij płynąć w lewo. Przy rzece nie ma orków! Gdy zobaczysz że po prawej stronie wznosi się teren, wyjdź na brzeg, wypij szybko miksturę szybkości lub zmień się w jakieś neutralne zwierzę np. warga. Potem biegiem w kierunku taranu. Jeśli wszedłeś już na taran a zamieniłeś się w jakieś zwierze to szybko cofnij ten czar. Paladyn stojący na murze może chcieć Cię zabić.
kuba100:
Znajdź zniszczony taran orków, który "wbił" się w zamek (od strony rzeki). Jak go znajdziesz to wejdź po nim do zamku. Zresztą wszystko powinien ci powiedzieć Jorgen ( nie pamiętam ale chyba tak się nazywa). Stoi na ścieżce prowadzącej z przełęczy Górniczej Doliny.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej