Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Kilka pytń odnośnie sprzętu(w grze)
Rodney164:
Chyba nie bardzo jeszcze się orientujesz w grze ale ok . Tarcze są specyficzne dla tej gry, bo nawet jeżeli są zużyte to niczym innym się nie różnią od normalnej tarczy, a poza tym po co chcesz kupować tarczę, kiedy najlepsze tarcze można komuś zabrać po walce (niekoniecznie na arenie), znaleźć w skrzyni, lub ukraść. Kupno tarczy jest mało opłacalne. Możesz pobić Wenzela w Cape Dun i go pobij i zabierzesz bardzo dobry miecz i tarczę, albo walcz na arenie i tam zabierz jednemu gościowi tarczę" czaszka śmierci"
Kasę oszczędzaj na pancerze bo będą ci potrzebne, a na tarczę szkoda wydawać kasy.
W Ardei jest domek kowala tam znajdziesz kilka tarcz.
Leon91:
Nie no,w Ardei to tarcze są za słabe,masz racje nie orientuje się w tarczach ale w grze już co nieco umiem,mam 45 lvl i zbroje paladyna.Btw.będę miał po tym jeszcze jakieś duże wydatki?tzn po tym jak już kupiłem zbroje paladyna?
velkow:
Ja mając poziom 40 już śmigałem w zbroi Paladyna. Następnie tylu orków rozklepałem i tyle złomu miałem, że nawet takie wydatki nie straszne. Mam szmalcu 300k i dalej rośnie, nawet nic już nie zbieram :O Co do tarcz, to sam osobiście biegam w Tarczy Paladyna, ale wiem, że jest jeszcze lepsza, ale nie wiem jak zdobyć. Pewnie w jakimś kufrze jest.
Leon91:
No ja na 40 chyba już tez miałem tą zbroje,nie pamiętam dokładnie,pytam tylko czy potem będę miał jeszcze jakieś duże wydatki.
velkow:
Moim zdaniem raczej nie, ale to tak na 98% :-)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej