Strefa pomocy > Gothic
Nocleg w Obozie Bractwa ?
Knight Lares:
Mam problem. Wiem, że w starym obozie jest opuszczona chata w której można spędzic noc. W nowym obozie jest chata krzykacza i dom w którym śpią zbieracze, ale nie wiem gdzie można się wyspac w obozie bractwa (na bagnie). Proszę o szybką odpowiedź.
Dzięki za wszystkie podpowiedzi
Baś-ka:
A co to za róznica wchodzisz i śpisz do rana nikt ci nic nie zrobi jak szybko wejdziesz do czyjegoś domu i się tam przespisz to nie zdążą cię zaatakowac.
Feomathar:
--- Cytat: Knight Lares ---Mam problem. Wiem, że w starym obozie jest opuszczona chata w której można spędzic noc. W nowym obozie jest chata krzykacza i dom w którym śpią zbieracze, ale nie wiem gdzie można się wyspac w obozie bractwa (na bagnie). Proszę o szybką odpowiedź.
--- Koniec cytatu ---
Idż do chaty Shrata, na bagnie błotnych węży(zacznij od zabicia ich).Tam masz dwie możliwości:
-Shrata nie ma.W takim wypadku zajmujesz jego chatę.
-Są dwa łóżka(zawsze).Wtedy nocujesz ze Shratem.
Morgoth145:
Na bagnie znajduje się też opuszczona chata w której mieszka jakiś nowicjusz (jest normalny ), który doś miał świrów z sekty.
P.S. Uwaga na Błotne Węże
stefan666:
dokladnie albo sprobuj w chacie tego pomocnika kaloma on caly dzien robi misktury wiec wiesz . albo zabij jakiegos wlasciciela chaty i będziesz mial swoja
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej