Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Geldern- Grok atakuje...

(1/4) > >>

velkow:
Witam,
Mianowicie, gdy już mam te 75% reputacji w geldern idę do głównego szamana, niestety, gdy do niego wchodzę on gada "Nie.. nie będziemy więcej tego tolerować" czy coś w tym stylu i wszystkie orkowie z miasta atakują mnie :( Można to jakoś ominąć lub coś, czy trzeba wczytać wcześniejszy sejw? Mam 1 dzień wcześniej i 2 dni wcześniej...

Mantos:
Prawdopodobnie, a raczej na pewno wyzwoliłeś już trzy czy dwa miasta. W takiej sytuacji na pewno nie będą ci już ufać... Jeśli chcesz z nim koniecznie pogadać to zrób tak jak ja. Podbiegłem do wodza jednego z miast i zanim zdążył coś do mnie powiedzieć to ja zagadałem do niego... :P

stefan666:
wlasnie dlatego zawsze wyzywalaj miasta na sam koniec gry tzn. kiedy pogadasz juz ze wszystkimi przywodzami orkow to tak na przyszlosc

--- Cytuj ---Wiesz Pienik mi to nie sprawiło większego problemu...
--- Koniec cytatu ---

a mi tak bo przywodzy orkow nawet jak jesteś za krolem (nie mowie bunotwnicy) daja ci qwesty i można sobie wbic lvl a potem ich dopiero zabic  

--- Cytuj ---A dla Mantosa dał bym coś, np. jakąś rangę "pomagacza" :D bo widzę, że ogarnia pomaganie na forum :-)
--- Koniec cytatu ---

a tu się zgadzam bo Mantos jest aktywny a jego pomoc jest oki> ALE BARDZIEJ NIÂŹ ,,pomagacz ,, Pasowalo by helper

Mantos:
Wiesz Pienik mi to nie sprawiło większego problemu...

velkow:
AhA :D No ok, bo się właśnie zastanawiałem na Silden, ale bardzo mnie korciło za wyzwoleniem :-) Teraz będę musiał z nim jakoś zagadać. Właśnie próbowałem szybciej ja niż on, ale coś nie wychodziło :P No nic, dalej będę próbował. A dla Mantosa dał  bym coś, np. jakąś rangę "pomagacza" :D bo widzę, że ogarnia pomaganie na forum :-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej